Viser alle 26 produkter

79,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
179,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
129,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
59,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
49,00 DKK59,00 DKK
  • Ryd
Flere varianter
49,00 DKK
  • Ryd
Flere størrelser
199,00 DKK
95,00 DKK115,00 DKK
  • Ryd
Flere størrelser

Mijløvenlig og plastikfri opvask

Vi har et stort udvalg af miljøvenlige, naturlige og plastikfrie produkter til den daglige opvask hvad end du vasker op i hånden eller i opvaskemaskinen. Du finder alt fra plastikfrie opvaskebørster til milde opvaskesæber – vi har selvfølgelig også et miljøvenligt alternativ til de farvede mikrofiberklude og den velkendte farvede rengøringssvamp med den grove grønne side.

Opvaskebørste i træ og naturlige børstehår

Skift opvaskebørsten i plastik ud med en af træ med naturlige plantebaserede børstehår og hvor du nemt kan udskifte børstehovedet når det er slidt i stedet for at udskifte hele børsten. Du finder også en masse gode skrubbebørster og svampe af kokosfibre og kobber. Her kan du være helt sikker på, at der ingen mikroplast kommer i dit afløb og ud i naturen.

Milde og naturlige opvaskesæber

Når du bruger en fast opvaskesæbe sparer du både på emballagen og din pengepung – de er nemlig utrolig drøje i brug og holder virkelig længe. Du sparer miljøet for en masse engangsemballage og unaturlige og skrappe midler som ender i afløbet og videre ud i naturen. De fåes i forskellige størrelser og varianter. Bruger du en opvaskemaskine har vi også miljøvenlige opvasketabs.

Viskestykker og karklude i økologisk bomuld

Vi har et godt udvalg af karklude og viskestykker i GOTS certificeret økologisk bomuld i slidstærk kvalitet fra danske The Organic Company, som er kendt for at lave lækre og holdbare tekstiler til hjemmet af høj kvalitet. Du finder også lækre viskestykker fra Lundegaardens som er fremstillet af hamp og økologisk bomuld.