Nyhed
Flere varianter
Ikke på lager
Nedsat
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
149,00 DKK199,00 DKK
Flere varianter

Oplev en naturlig vask med sæbebær. 

Ønsker du en miljøvenlig og bæredygtig vask, kan du med fordel udskifte det konventionelle vaskemiddel med naturens egen sæbe. Sæbebær vokser på træet Sapindus Mukorossi og indeholder det naturlige sæbestof saponin. Sæbebær er meget milde, allergivenlige og kan anvendes til meget sart hud. Sæbebær kan ikke fjerne svære pletter, her anbefaler vi vores naturlige pletfjerner. Ønslker du en mild duft til dit vasketøj, kan du tilføje et par dråber vaskeduft når du vasker – de er fremstillet af rene og økologiske essentielle olier.

Sæbebær

Sæbebær er det mest naturlige og miljøvenlige vaskemiddel der findes – de er små bær som vokser på træet  Sapindus Mukorossi. De indeholder det naturlige sæbestof saponin, som er naturens egen sæbe. Da sæbebær ikke indeholder nogen former for tilsætningsstoffer, kan de ikke fjerne pletter, blege tøjet eller blødgøre vandet. Til pletter anbefaler vi vores naturlige pletfjerner som skånsomt og effektivt fjerner pletter fra alle takstiler. Vasker du hvidt tøj, kan du med fordel tilsætte et par skefulde natrium bikarbonat/bagepulver, dette hjælper til at blege tøjet mildt og naturligt. Bor du i et område hårdt vand kan du tilføje klar eddike eller salt, begge dele er med til at blødgøre vandet naturligt.  

Du kan bruge de samme bær op til 5 gange – læs mere om hvordan du vasker med sæbebær her

Naturlig pletfjerner

Vores pletfjerner er fremstillet af naturlige ingredienser og fjerner skånsomt og effektivt pletter fra alle tekstiler. Det er nem at bruge – pletten gøres våd og pletfjerneren gnubbes på den våde plet på begge sider af tekstilet og vaskes som normalt, ved svære pletter kan det være en fordel at lade det virke i 20-30 minutter før det vaskes.

Naturlig vaskeduft

Ønsker du en duft til dit vasketøj, kan du med fordel bruge vores naturlige vaskedufte fra Cocoon, som er fremstillet af rene og økologiske essentielle olier. Vi har også et stort udvalg af økologiske æteriske olier fra Urtegaarden som også kan bruges som vaskeduft. Tilsæt et par dråber til din vask og tøjet vil dufte let og skønt.

Uldbolde mindsker tørretiden

Bruger du tørretumbler, kan det være en fordel at bruge vores uldbolde fra Cocoon. De fordeler luften og suger fugt til sig og forkorter herved tørretiden – de mindsker også krøllet tøj og reducerer statisk elektricitet. Tøjet bliver naturligt blødt så du kan undgå at bruge de meget miljøbelastende skyllemidler.

Klemmer i stål og træ

Når vejret tillader det, er det fantastisk at hænge vasketøjet udenfor og tørre. Vi kender alle de farverige klemmer i plastik som ofte går i stykker og små stykker plast ender på græsplænen og de kan være svære at finde og samle op igen. Vi har klemmer i rustfrit stål og klemmer i træ, så du helt kan undgå plastikklemmerne når du hænger tøjet udenfor.