Viser alle 42 produkter

95,00 DKK115,00 DKK
58,00 DKK68,00 DKK
ClayClay
Grey BlueGrey Blue
KhakiKhaki
+2
129,00 DKK
Clay StoneClay Stone
Dark Blue StoneDark Blue Stone
Evening GreyEvening Grey
+3
59,00 DKK
49,00 DKK59,00 DKK

Miljøvenlig rengøring med naturlige produkter

Få en miljøvenlig rengøring med milde og effektive rengøringsmidler, faste naturlige sæber og børster og svampe som er fremstillet af naturlige materialer, så du helt kan undgå mikroplast og skrappe unødige stoffer som kan belaste og skade miljøet. Når du bruger en fast sæbe til rengøring kan du spare miljøet for en masse plastikemballage og unødvendig fragt af vand, for i almindelige flydende rengøringsmidler er en stor del af indholdet nemlig vand og det er ikke særlig klimavenligt at transportere vand rundt i verden. En fast sæbe er utrolig drøj og kan holde rigtig længe, så det er også en billigere løsning.

Udskift det konventionelle rengøringsmiddel ud med naturlige, milde og miljøvenlige faste sæber

Når du bruger en fast sæbe til rengøring som feks. gulvvask, opvask mm. sparer du miljøet og dig selv for en masse plastikemballage og skrappe stoffer som kan være belastende for miljøet når de skylles ud i afløbet. Vores faste sæber kan bruges til opvask, tøjvask, pletfjerner og rengøring. De er milde og skånsomme mod huden og effektive til rengøring – de er udelukkende fremstillet af naturlige og veganske ingredienser, vores opvaskesæbe og marseille sæbe er uden tilsatte essentielle olier og er derfor også allergivenlige.

Miljøvenlige rengøringsrefiller

Rengøringsrefiller er koncentreret rengøringsmiddel som opløses i vand, derved unges en masse unødig transport af vand - konventionelle rengøringsmidler består ca. af 90% vand og det er en del at transportere rundt i verden. Derfor giver det god mening selv at blande en refill med vand derhjemme. Brug gerne en flaske du allerede har i forvejen, så vi kan genbruge de ressourcer vi allerede har.

Skrub vasken og fliserne rene med naturlige svampe og børster 

Vi kender vist alle godt rengøringssvampene fra supermarkederne i forskellige farver og med den grove grønne side. Hvergang vi bruger den i køkkenet eller badeværelset til enten opvask, rengøring af køkkenvasken eller rengøring af fliserne i badet, ja så skyller vi mikroplast ud i afløbet. Vi har alle set hvor slidt den bliver, især på den grønne side og det er altså endt i vores miljø og det forsvinder ikke bare lige. Derfor har vi et bredt udvalg af forskellige rengøringssvampe og børster som kan klare det samme arbejde uden at belaste miljøet. Alle vores børster er lavet af træ med naturlige og plantebaserede børstehår i forskellige materialer alt efter hvor stive børsterne skal være.

Komposterbare affaldsposer

Kom dit affald i miljøvenlige og komposterbare affaldsposer som er fremstillet af vedvarende ressourcer. Affaldsposerne er lavet af restaffald fra kartofler og majs. Du kan også bruge affaldsposerne til dit grønne køkkenaffald og herefter komme det i containeren til bioaffald.