Viser alle 4 produkter

Flere varianter
25,00 DKK85,00 DKK
Flere varianter

Hvad er en balsambar?

En balsambar er en flydende balsam bare i fast form som er fremstillet af naturlige ingredienser som plejer, nærer og blødgør håret – håret efterlades velplejet og blødt. Ved at bruge en fast balsambar undgår du plastikemballage som fremstilles af råolie, der hverken er en vedvarende ressource eller kan indgå i naturen efter endt brug. Vores balsambarer kommer i æske af genbrugspapir som kan sorteres til genanvendelse eller helt uden emballage, kun indpakket i genbrugspapir hos os for at skåne balsambaren under transporten. Hos Natural Living finder du et lækkert udvalg af naturlig og håndlavet balsambar.

Hvordan bruger jeg en balsambar?

  • Fugt baren under varmt vand
  • Påføres i håret med hænderne eller gnid baren i det våde nyvaskede hår
  • Masser håret med hænderne og lad balsamen sidde i ca. 2-5 minutter – du kan også lade balsambaren virke i 20 min som en hårkur
  • Skyl efter med rent vand

Det er meget individuelt om man ønsker at bruge balsam, hvis du er vant til at bruge balsam er dette at fortrække. Vores balsambar fra danske BIRK med hyben er utrolig drøj og dit hår vil elske den. Du trækker den igennem dit våde nyvaskede hår fra rod til spids – igen, du skal ikke bruge ret meget. Lad balsamen virke i håret i 2-5 minutter og skyl herefter håret.

Balsambar fra Lundegaardens

Lundegaardens balsambar er håndlavet af naturlige og veganske ingredienser der nærer, plejer og blødgør håret. Balsambaren fåes i flere varianter både med og uden duft. Lundegaardens balsambar er rig på kakaosmør som tilfører hår og hovedbund en masse fugt, vitaminer og mineraler. Kakaosmør er fra naturens side fyldt med gode olier og antioxidanter som nærer, plejer og gennemfugter både hår og hovedbund. Håret efterlades blødt, velplejet og fuld af glans.

Balsambaren fåes i flere varianter både med og uden duft. Den vejer ca. 70 gram og rækker til ca. 80 vaske af mellemlangt hår.

Balsambar fra BIRK

Lækker plejende og blødgørende vegansk balsambar fra danske BIRK. Håret efterlades gennemfugtet og velplejet, baren er også meget plejende for hovedbunden. Den indeholder naturlige og plejende ingredienser som, hyben, mango, provitamin B5 og keratin. Den har en skøn duft af Summer Flower, vejer 50 gram og er utrolig drøj.

Balsam bars fra danske BIRK.

Disse små nærende og meget plejende balsam bars er virkelig gode til trætte, slidte og tørre spidser. De kan bruges som supplement til den naturlige hårpleje som en ekstra pleje/kur til håret. De kan bruges 1 gang i ugen, hver 2. uge eller efter behov når håret trænger til ekstra fugt og pleje.

Balsambar fra franske Lamazuna

Her er en lækker håndlavet økologisk balsambar fra franske Lamazuna, som er fyldt med naturlige og plejende ingredienser som dit hår vil elske. Balsambaren efterlader dit hår blødt, plejet og gennemfugtet, som gør håret nemt at arbejde med. Balsambaren er fremstillet med majstivelse, kokosolie, carnauba voks, solsikkeolie og Caesalpinia spinosa gummi (peruviansk johannesbrød). Alle ingredienserne i Lamazuna balsambar er 100% naturligt afledt og det bærer COSMOS Organic-mærket.