Viser alle 9 produkter

195,00 DKK245,00 DKK
  • Ryd
Flere størrelser
239,00 DKK259,00 DKK
  • Ryd
Flere størrelser
229,00 DKK
  • Ryd
Flere farver

Madkasser i rustfrit stål – et miljøvenligt valg

Vores madkasser i rustfrit stål er fremstillet af 1. klasses fødevaregodkendt stål, de er helt fri for ftalater og andre hormonforstyrrende stoffer så du kan trygt pakke din og/eller dine børns frokost i vores madkasser. De er super praktiske og kan fåes med flere lag med plads til at opdele frokosten. De har et låg som klikkes fast med clips i siderne, på denne måde kan du være sikker på, at låget ikke falder af og madpakken ender i tasken. Der medfølger en snackboks til nogle af modellerne, som selvfølgelig også er fremstillet i fødevaregodkendt stål, som passer til madkassen. Der kan tilkøbes flere hvis man har brug for det. De er super praktiske og der kan sagtens være 2 snackbokse i de madkasser som har flere lag.

Madkasser i stål er holdbare og praktiske

Madkasserne i rustfrit stål er meget holdbare og er nærmest ikke til at slide op. Når du vælger en madkasse i rustfrit stål, får du en madkasse som kan tåle af blive brugt. De er praktiske og kan fåes med flere lag, så man nemt kan opdele indholdet. Man kan med fordel opbevare madkassen i køleskabet natten over så den er kold, herved holdes maden køligt. Madkasserne kan også bruges til opbevaring af mad i køleskabet, feks rester fra aftensmaden, til pålæg mm. Madkasserne tåler ikke mikroovn.

Termo madbokse i stål

Vores madbokse fra Aya&ida med termoeffekt kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12 timer, hvilket gør dem velegnet til at medbringe mad som skal nydes lunt eller koldt. De er ideelle til de varme rester fra aftensmaden, den lune grød, varme suppe og endda den kolde skyr. De kan rumme 500 ml. – de fylder ikke meget og er super praktiske at have med på farten. Termoboksen fra Pulito er stor og kan rumme helt op til 750 ml.

Madkasserne og termoboksene i stål kan nemt vaskes op i hånden med en mild opvaskesæbe og varmt vand, de kan også sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen.