Viser alle 2 produkter


Lækre bløde vaskeklude i bambus

Vores miljøvenlige vaskeklud som er fremstillet af bambusfibre er super bløde og naturligt antibakterielt og kan derfor sagtens anvendes til den sensitive hud. Du kan bruge de bløde bambuskludene til ansigtet og kroppen, ja selv til babys sarte hud. De kan fint erstatte skumklude som er fyldt med mikroplast og ikke er særlig blødt mod huden. Når bambuskludene en gang er slidt op kan de kommes i kompostbunken i haven eller sorteres til bioaffald. Bambus er en græsart og der fældes ikke træer til fremstilling af produkter i bambus. Bambus er meget hurtigvoksende og nogle arter kan vokse flere meter om dagen. Den type bambus som bliver brugt til fremstilling af bæredygtige produkter er ikke af den art som pandaen holder af at spise. Bambus er et af de mest bæredygtige ressourcer vi har til rådighed.

Håndstrikket vaskeklud i bomuld

Vores miljøvenlige håndstrikket vaskeklud i rå økologisk bomuld er strikket i Indien af kvinder som følger et Fairtrade program. På den lille label af pap, kan du se hvem der har strikket din og følge linket og læse om kvinden. Vaskekluden kan bruges som en let peeling af både ansigt og krop, måden den er strikket på, gør nemlig at den blidt og effektivt fjerner døde hudseller og blidt sætter gang i blodgennemstrømningen. Den kan vaskes i maskinen på 60 grader. Når den en gang er slidt op kan den kommes i kompostbunken eller sorteres til bioaffald.

Bomuldsrondeller

Genanvendelige rondeller i bomuld er en nem måde at starte sin rejse mod en mere bæredygtig hverdag. De bruges som almindelige engangsrondeller, de vaskes bare efter brug og kan bruges igen og igen. De er fremstillet i GOTS certificeret økologisk bomuld og bliver syet i Danmark af socialt udsatte kvinder.