Viser et enkelt resultat

119,00 DKK150,00 DKK

Hvad er bivokspapir?

Bivokspapir er et genanvendeligt og miljøvenligt alternativ til staniol, husholdningsfilm og plastikposer som ofte bruges til at pakke mad ind i. Du kan bruge bivokspapiret til at pakke dine rugbrødsmadder, sandwicher, overskårne frugter og grøntsager, brød, ost mm. ind. De er også velegnet til at komme over diverse skåle og tallerkner.

Hvad er bivokspapir lavet af?

Bivokspapiret er fremstillet af stof i økologisk bomuld, harpiks, bivoks og jojobaolie. Voksen er 100% naturlig og ren bivoks fra Grønne Pulje – dvs. fra bigårde der ikke anvender pesticider. Jojobaolie og bivoks er naturligt antibakterielt og holder din mad frisk længere og derved med til at forhindre madspild.

Fordele ved bivokspapir

  • Naturlig indpakning af dine madvarer
  • Du undgår engangsemballage og derved affald
  • Bivokspapiret kan bruges og igen
  • Du kan friske bivokspapiret op med ny voks og olie
  • Når det engang er slidt op, kan det komposteres 

Hvordan bruges bivokspapiret?

Du varmer bivokspapiret op med dine hænder og former det over skålen eller maden der skal dækkes til, når du slipper bliver voksen køligere og vil sætte sig efter formen på madvaren/skålen. Bivokspapiret har en naturlig duft af bivoks, som aftager efter det er blevet brugt et par gange. Duften smitter ikke af på dine madvarer. Det bør ikke anvendes til fersk kød eller fisk.

Rengøring og vedligeholdelse af bivokspapir

Det vaskes i koldt vand med mild sæbe og hænges herefter til tørre – varmt vand vil smelte bivoksen og forkorte levetiden gevaldigt. Bivokspapiret kan holde op til min 6 måneder, afhængig af brug og korrekt vedligeholdelse. Du kan forlænge levetiden ved at påføre din egen blanding af bivoks og mandelolie eller olivenolie. Efter endt levetid kan du bruge det som en klud og herefter putte den i komposten, da den er 100% nedbrydelig. Du er garanteret et produkt lavet under forsvarlige arbejdsforhold og uden giftige materialer, som kan være usunde for dig og vores natur, når du vælger et GOTS-certificeret produkt.