Flere farver
Nedsat
Nedsat

Hvad er bivokspapir

Bivokspapir er et super bæredygtigt alternativ til staniol, folie, husholdningsfilm og plastik poser. Det miljøvenlige madindpakningspapir er lavet af 100% GOTS certificeret økologisk bomuld, bivoks, sød mandelolie og harpiks. Det er antibakterielt og holder din mad frisk længere og er derved med til at forebygge madspild.

Hvordan bruges bivokspapiret

Du varmer bivokspapiret op med dine hænder og former det over skålen eller maden der skal dækkes til, når du slipper bliver voksen køligere og vil sætte sig efter formen på madvaren/skålen. Bivokspapiret har en naturlig duft af bivoks, som aftager efter det er blevet brugt et par gange. Duften smitter ikke af på dine madvarer. Det bør ikke anvendes til fersk kød eller fisk.

Rengøring og vedligeholdelse

Det vaskes i koldt vand med mild sæbe og hænges herefter til tørre – varmt vand vil smelte bivoksen og forkorte levetiden gevaldigt. Bivokspapiret kan holde op til min 6 måneder, afhængig af brug og korrekt vedligeholdelse. Du kan forlænge levetiden ved at påføre din egen blanding af bivoks og mandelolie eller olivenolie. Efter endt levetid kan du bruge det som en klud og herefter putte den i komposten, da den er 100% nedbrydelig. Du er garanteret et produkt lavet under forsvarlige arbejdsforhold og uden giftige materialer, som kan være usunde for dig og vores natur, når du vælger et GOTS-certificeret produkt.