Viser alle 8 produkter

Nyhed
58,00 DKK68,00 DKK

Hvorfor bruge en sæbebar?

Ved at bruge en fast sæbe, sparer man på emballagen som ofte er fremstillet af plastik. I en flydende sæbe er der ofte tilsat en masse unødvendig fulde som vand og konserveringsmidler. Det er ikke særlig miljøvenligt at transportere vand rundt om i landet og endda i verden. Du kan bruge en fast sæbe til hele kroppen, hænderne og ansigtet – så du behøver ikke flere forskellige slags. En fast sæbe er også mere drøj i brug og man overdoserer ikke, hvilket er nemt når det er en flydende sæbe. Hos Natural Living finder du økologisk, naturlig og håndlavede sæbebarer i lækre varianter.

Økologiske sæber fra BADA

Sæberne er fremstillet af rene økologiske olier og essentielle olier og så lokalt som muligt. De har alle et rigt og cremet skum, de kan anvendes til både hænder, krop og ansigt. BADA´s økologiske sæber er fremstillet på et mikrosæberi i Roskilde, de pakkes i en lille fin æske af genanvendt pap, som igen kan sorteres til genanvendelse. Alle BADA´s faste sæber kan bruges som håndsæbe, krops- og ansigtssæbe.

Savon de Marseille sæbe

Marseille sæbe er en fast sæbe er en meget mild og drøj sæbe med utrolig mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge sæben til alt fra håndsæbe og opvaskesæbe til rengøring. Den er fremstillet ud fra de gamle franske traditioner i Marseille, Frankrig. Du kan læse meget mere om sæben lige her

Hvad med bakterier

En økologisk og naturlig sæbebar skal altid tørre efter hvert brug. Her er det godt at den ligger på en sæbeholder så vandet kan løbe fra og sæben kan tørre helt.