Viser alle 7 produkter

Nyhed
Flere varianter
25,00 DKK99,00 DKK
Nyhed
Flere varianter
Nyhed
75,00 DKK79,00 DKK
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter
Flere varianter

Hvad er en shampoobar?

En shampoobar er en flydende shampoo bare i fast form som er fremstillet af naturlige ingredienser som plejer, nærer og fugter håret – håret efterlades rent og velplejet. ved at bruge en fast shampoobar undgår du plastikemballage der fremstilles af råolie som ikke er en vedvarende ressource og ikke kan indgå i naturen efter endt brug.

Vi har shampoobarer fra både Lundegaardens og BIRK som begge fremstilles i hånden i Danmark af naturlige ingredienser med omtanke for naturen og mennesker. De findes både med og uden duft og til forskellige hårtyper. 

Hvordan bruger jeg en shampoobar?

 • En shampoobar er nem at bruge, du gør håret vådt som vanligt
 • Fugter shampoobaren og gnubber den i håret
 • Herefter skummer du op med hænderne og vasker det som du plejer
 • Bemærk, du skal ikke bruge ret meget og det behøver ikke at skumme meget som det gør ved almindelige flydende shampooer
 • Du kan læse meget mere om shampoobar på vores blog

Shampoobar fra BIRK og Lundegaardens

Vores shampoobarer fra Lundegaardens er fremstillet af naturlige og så vidt muligt økologiske ingredienser. De bliver alle fremstillet i hånden på øen Sejerø i Danmark med kærlighed og omtanke for naturen. De fugter, nærer og plejer håret med naturlige olier fra blandt andet kakaosmør, vitaminer og mineraler som dit hår vil takke dig for.

Vores shampoobar fra BIRK er en lækker mild sæbefri shampoobar som er fremstillet af naturlige ingredienser. Den er effektiv og skånsom mod håret grundet den er ph-neutral – den efterlader håret rent og velplejet. Den kræver ingen tilvænning og fedter ikke håret. Alle BIRKS´s shampoo- og balsambarer er Grøn Salon godkendt.

Hvad er tørshampoo?

Vores tørshampoo som også er fra danske BIRK er fremstillet af arrowroot pulver og ler, de kommer i to forskellige varianter, en lys til lyst hår og en mørkere til mørkt hår. Man bruger en tørshampoo de dage hvor man gerne vil springe en hårvask over. Pulveret fordeles fint ved hårrødderne og hovedbunden masseres let og godt. Arrowroot pulver og ler absorberer fedt og løfter håret fra hovedbunden – du kan også bruge det til at style håret. Undgå overdrevent brug, da det kan give støvet hår og udtørre håret.

Ghassoul pulver

Du kan også med fordel bruge Ghassoul pulver som tørshampoo. Marrokansk vulkan ler har være brugt i mange århundreder af de marrokanske kvinder, som har brugt den til at rense ansigt, krop og især hår med. Ghassoul pulver kan anvendes til mange formål, f.eks. ansigtsrens, ansigtsmaske, kropsrens, karbad, hårvask og som tørshampoo.

Hårvask:

 • 1 palmeblad scoop blandes med 250 ml vand
 • Gør hår og hovedbund vådt
 • Massen masséres ind i den våde hovedbund, indtil konsistensen er cremet
 • Skyl derefter godt og lav eventuelt en skylning med eddike og vand, hvis det er nødvendigt

Tørshampoo:

 • Tag lidt pulver op på en ske og fordel det godt ved hårrødderne
 •  Masser og fordel pulveret godt i håret
 • Vær opmærksom på, at det kan støve på tøj under påføring