Stasher bag

Køkken – madopbevaring

Stasher bag er et smart og klimavenligt alternativ til madopbevaring i plastik, de er fleksible og super praktiske og kan bruges til stort set al opbevaring af mad. De kan lukkes helt tæt med en smart genluk og kan tåle temperaturer fra -60 grader og helt op til 230 grader hvilket gør, at de kan bruges til nedfrysning af mad og tilberedning af mad i ovn, mikroovn og i kogende vand. De er selvfølgelig også velegnet til opbevaring af snacks, brød, pasta, nødder, kerner mm.

Lidt om Stasher bag

Stasher Bags kan bruges til alt ligefra opbevaring og tilberedning af mad til opbevaring af diverse ting som mobiltelefon, perler, ledninger, små nips mm. Brug den der hvor du ville have brugt en pose af plastik. Opbevaringsposerne er klare så du nemt har et overblik over indholdet – de er super praktiske og fylder ikke meget i køleskabet, skuffen, tasken eller hvor du ønsker at opbevare dem. Stasher bags tåler fryser, ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Rengøring af Stasher bag

Stasher Bags tåler opvaskemaskine og stilles blot nedad i tallerken-rækken. Du kan også sagtens vaske den op i hånden med en mild opvaskesæbe og opvaskebørste.

Hvad er de lavet af

Stasher bags er lavet af 100% ren platin silikone, som er en endnu højere standard end fødevaregodkendt silikone. Platin silikone er yderst slidstærkt og holder sin bløde form og smidige konsistens indenfor temperaturområderne -60°C til +230°C. Silikone er lavet af sand (silicium) og carbon (et grundstof), og indeholder ingen opløsnings- eller blødgørende midler. Vær opmærksom på at silikone-poserne kan tage farve af stærkt farvende fødevarer som karry, gulerod og tomat. Silikoneposerne er helt fri for BPA og opløsningsmidler og er forsvarligt produceret i Kina. Stasher Bags findes 4 forskellige størrelser, så de kan dække ethvert behov for småt opbevaring