Retur

Fortrydelsesret

Når du handler hos Natural Living har du altid 14 dages fortrydelsesret.

Du skal selv holde udgifterne ved returnering af ordren, når du fortryder et køb.

Er der tale om en vare der er specielt produceret, fremstillet med personlige tilvalg eller hjembragt særligt til dig som kunde, kan der gælde særlige regler.

Gælder ikke intimprodukter, nedsatte-, udgået- og 2. sorteringsvarer.

Returpolitik

Før du sender en vare retur til os, skal du sikre dig at følgende gør sig gældende for varen:

Vi tager ikke varer retur hvis de:

  • Ikke fremstår som nye
  • Lugter eller fremstår beskidt
  • Har været taget i brug
  • Er vasket
  • Forseglingen har været brudt (menstruationstrusser må gerne åbnes og prøves forsigtigt uden på egne trusser.)
  • Har været udsat for røg eller anden kraftig lugt
  • Ikke er forsvarligt pakket i original emballage

Fortrydelsesretten gælder fra den dag, du har modtaget varen. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen, dette gøres på mail til [email protected]

Du kan med fordel bruge vores returportal, som du finder lige her – hvor du kan købe en returlabel til 49,- og hvor retursedlen bliver udfyldt online, du behøver ikke en printer til pakkelabel. Ønsker du at benytte vores returportal, SKAL dette påbegyndes senest 14 dage fra du har modtaget dine varer. Når du har købt din returlabel, har du 14 dage til at sende pakken retur til os.

Vælger du ikke at bruge vores returportal, skal du selv udfylde en returseddel med informationer om dit ordrenummer og begrundelse for retur. Du kan blot skrive informationerne (ordrenummer og hvorfor varen sendes retur) på en seddel eller på bagsiden af det kort som er vedlagt pakken fra os. 

Hvis du fortryder købet, skal varen tilbageleveres til:

Natural Living, Haraldsborgvej 20, 4000 Roskilde. Mrk. (dit ordrenummer)

Returpakker skal altid sendes direkte til os og ikke til afhentning på posthus eller i pakkeshop. I det tilfælde vil pakken komme retur til dig igen.

Nægtelse af modtagelse/manglende afhentning i pakkeshop

Du kan ikke returnere en vare ved at nægte modtagelse af pakken. Ved manglende afhentning af en forsendelse i pakkeshoppen indenfor tidsfristen som er 7 dage, returneres pakken til os.

Bliver pakken ikke afhentet i pakkeshoppen indenfor tidsfristen og sendt retur til os, refunderer vi beløbet for varerne – bemærk, at der i dette tilfælde vil blive opkrævet et gebyr på DKK 49,- til dækning af returfragten. Dette gælder også ordrer som er afsendt fragtfrit fra os. Ønskes varerne leveret igen opkræves her et fragtgebyr på DKK 49,-.

Forsendelse af returpakken

Du har selv ansvaret for returpakken og varerne, indtil vi modtager den på vores adresse. Når du indleverer din returpakke til GLS, får du automatisk en indleveringskvittering fra GLS med et trackingnummer. Med dit trackingnummer kan du selv nemt spore din pakke hos GLS og holde øje med dens rejse retur til os.

Ved forsendelse af returpakken skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne skal returneres i original emballage og herefter i en beskyttende indpakning, ligesom du modtog den. Der må ikke påsættes returlabel direkte på varen eller den originale emballage, da varen i så fald forringes og du vil ikke kunne få dit fulde beløb refunderet for varen.

Gavemodtager

Når du returnerer en vare skal du udfylde vores returseddel, som du finder på vores returportal
Ønsker du at returnere gør vi opmærksom på, at vi kun har mulighed for at tilbageføre pengene til det betalingskort der er brugt ved købet, det er efterfølgende et anliggende mellem dig og gavegiver

Delvis fortrydelse af et køb

Natural Living tilbyder delvis fortrydelse af køb, selvom varen er købt sammen med andre varer på samme ordre. De samme betingelser som nævnt ovenfor er gældende.

Har du købt varer som er en del af en kampagne som eksempelvis kits, 3 for 2 eller anden kampagne-sæt skal dette returneres samlet for at opnå fortrydelsesretten.

Der tilbydes ikke refundering for tilvalgte produkter som gaveindpakning og Re-zip emballage.

Tilbagebetaling

Når du fortryder købet, tilbagebetales det fulde beløb for varen, hvis den antages for at være i samme stand som ved modtagelsen og opfylder vores returpolitk. Returbeløbet vil blive tilbagebetalt til samme betalingskort ordren blev betalt med. Refundering sker hurtigst muligt efter vi har modtaget din returpakke og indenfor 14 dage efter den er kommet Natural Living i hænde.

Har vi modtaget en vare retur som ikke opfylder kravene til refundering af det fulde beløb, kan denne sendes tilbage mod et fragtgebyr på DKK 49,-

Gælder ikke intimprodukter, nedsatte-, udgået- og 2. sorteringsvarer.

Der tilbydes ikke refundering for tilvalgte produkter som gaveindpakning og Re-zip emballage.

Julegaver byttes helt indtil d. 24 januar 2023 – samme regler gælder som her beskrevet.

Reklamation

Reklamationsret

Alle varer købt på Naturalliving.dk er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen som er opstået indenfor 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen eller forringelsen. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. 

Ønsker du at reklamere over en vare skal du sende en mail til os på [email protected] med dit ordrenummer, dokumentation af fejlen/manglen i form af billede eller video, samt en beskrivelse af fejlen/manglen.

Vi refunderer i et rimeligt omfang fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget og vi beder dig sende varen retur.

OBS: Inden du sender en vare retur skal du kontakte Natural Living, sendes varen retur uden aftale herom afholder vi ikke omkostningerne til returneringen.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal – her 

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse [email protected]

Kontaktoplysninger

Natural Living

Haraldsborgvej 20, 4000 Roskilde

CVR:39713705

Tlf nr: +45 50299735

Mail: [email protected]

Har du yderligere spørgsmål

Kontakt os