Zero Waste Kit – Tøjvask

Pakken indeholder:

Sæbebær 250 gr. 

Vaskeduft 20 ml. 

Naturlig pletfjerner 

 

Du sparer 15% på dette zero waste kit

210.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en bæredygtig og zero waste tøjvask. Alle produkterne er 100% naturlige og indeholder ingen mistænklige ingredienser.

 

Sæbebær – økologiske sæbebær er det mest naturlige vaskemiddel der findes – frugten stammer fra Sapindus Mukorossi træet som vokser i Himalaya. Saponinen, naturens egen sæbe, bliver frigivet fra sæbebærerne i varmt vand og vasker dit tøj rent. Hvis du vasker på lavere temperaturer kan du med fordel putte den lille pose med bærerne i varmt vand i 5 min, inden du putter dem i maskinen. Bærerne kan bruges op til 5 gange.

Naturlig pletfjerner – Naturlig og effektiv pletfjerner som skånsomt fjerner hverdagens små uheld. Pletfjerner består udelukkende af udtræk fra sæbebær og kokosolie, og er derfor meget mild og allergivenlig

Vaskeduft – giver en skøn duft til dit vasketøj. Vaskeduftene består udelukkende af æteriske olier og er ikke en belastning for hverken dig eller vores natur – de er et bæredygtigt alternativ til alle de miljøbelastende skyllemidler der findes i supermarkerne. Anvendelse: Du tilføjer 3-5 dråber vaskeduft på den lille vaskepose, hvori sæbebærerne er og putter den i maskinen som normalt. Du kan også tilføje 3-5 dråber vaskeduft til skyllemiddelskuffen sammen med klar eddike – eddike hjælper til at gøre vandet blødere.

Du kan vælge imellem disse dufte:

Summer Garden – dufter mildt af friskhed og renlighed

Forest Fresh – dufter skønt af blomster og skov

 

Læs mere om produkterne her

Yderligere information

Duft

Summer Garden, Forest Fresh

Du kunne også være interesseret i...