Zero Waste Kit – Tøjvask

Pakken indeholder:

Sæbebær 250 gr.

Vaskeduft 20 ml.

Træklemmer 25 stk.

Der medfølger en gratis stofpose i net, så du nemt kan holde styr på klemmerne.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

240.00 DKK

Ryd

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en bæredygtig og zero waste tøjvask. Alle produkterne er 100% naturlige og indeholder ingen mistænklige ingredienser.

 

Sæbebær – økologiske sæbebær er det mest naturlige vaskemiddel der findes – frugten stammer fra Sapindus Mukorossi træet som vokser i Himalaya. Saponinen, naturens egen sæbe, bliver frigivet fra sæbebærerne i varmt vand og vasker dit tøj rent. Hvis du vasker på lavere temperaturer kan du med fordel putte den lille pose med bærerne i varmt vand i 5 min, inden du putter dem i maskinen. Bærerne kan bruges op til 5 gange.

Vaskeduft – giver en skøn duft til dit vasketøj. Vaskeduftene består udelukkende af æteriske olier og er ikke en belastning for hverken dig eller vores natur – de er et bæredygtigt alternativ til alle de miljøbelastende skyllemidler der findes i supermarkerne. Anvendelse: Du tilføjer 3-5 dråber vaskeduft på den lille vaskepose, hvori sæbebærerne er og putter den i maskinen som normalt. Du kan også tilføje 3-5 dråber vaskeduft til skyllemiddelskuffen sammen med klar eddike – eddike hjælper til at gøre vandet blødere.

Du kan vælge imellem disse dufte:

Summer Garden – dufter mildt af friskhed og renlighed

Forest Fresh – dufter skønt af blomster og skov

Træklemmer – gammeldags træklemmer er et fantastisk og bæredygtigt alternativ til tøjklemmer af plastik. Klemmerne er lavet af et stykke træ og har derfor ingen fjedre, som kan ruste og er ideelle til både inde og ude.

Der medfølger en gratis stofpose i net af GOTS certificeret økologisk bomuld, så du nemt kan holde styr på klemmerne. Posen måler 15 x 25 cm og kan vaskes i maskinen.

Yderligere information

Duft

Summer Garden, Forest Fresh

Du kunne også være interesseret i...