Zero Waste Kit – Shopping

Pakken indeholder:

Brødpose

Lille stofpose

Frugt/grønt pose, stor

Retro net, lang 

Der medfølger en gratis lille økologisk frugt/grønt pose 
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

219.00 DKK

Ryd

Zero waste kit til indkøb.

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en plastikfri og zero waste indkøbstur. Slut med plastikposer og unødvendig emballage når du skal på indkøb.

Lille stofpose – Fremstillet af GOTS certificeret økologisk bomuld. Brug den til nødder, kerner frø mm, som du kan købe i løssalg.

Brødpose  – Fremstillet af GOTS certificeret økologisk bomuld. Erstat engangsposer af papir og plastik med denne lækre brødpose. Brødposen er ideel til opbevaring af dit hjemmelavede brød og erstatter papirsposen hos bageren. Du kan også lægge dit friske brød i fryseren i brødposen, hvor det kan holde sig i 2-3 uger. Du kan bruge posen igen og igen, ryst blot posen efter brug.

Frugt-grøntsags pose, stor – Fremstillet i GOTS certificeret økologisk bomuld. Netposen er perfekt til indkøb og opbevaring af frugt og grøntsager – materialet kan strækkes og har god cirkulation. Du kan også bruge den som vaskepose til undertøj eller andet sart tøj, opbevaring af småting, snack-pose og mange andre ting. Brug den der hvor du har brug for en pose. Måler 30 x 38 cm.

Indkøbsnet – Fremstillet i GOTS certificeret økologisk bomuld. Dette lækre retro net kan du have med over alt og bruge til alt – det er meget elastisk og kan rumme en masse. Det fylder ingenting at have med i tasken eller liggende i bilen – så er det altid ved hånden når du skal handle eller har brug for ekstra plads til dine ting.

 

Der medfølger en gratis lille frugt/grønt pose i GOTS certificeret bomuld – måler 15 x 25 cm

Yderligere information

Farve

Retro net – Natural, Retro net – Sort, Retro net – Fuchsia, Retro net – Breeze