Zero Waste Kit – Opvask

Pakken indeholder:

Opvaskebørste

Opvaskesæbe

Kobbersvamp

Økologisk karklud

Der medfølger et gratis børstehoved til opvaskebørsten  

295.00 DKK

Ryd

Zero waste kit til opvasken.

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en plastikfri og zero waste opvask. Slut med plastik og mikroplast når du skal vaske op.

Opvaskebørste – Fremstillet af naturlige materialer – skaftet er af ubehandlet bøgetræ og børsten er af naturlige plantebaserede fibre. Børstehovedet er udskifteligt hvilket gør, at den er meget bæredygtig – du behøver ikke udskifte hele opvaskebørsten, kun hovedet. Børstehovedet måler 4 cm

Kobbersvamp – Fremstillet af 100% ren kobber – 2 stk. Fjerner effektivt og skånsomt snavs fra pander, gryder, køkkenvask mm. uden at ridse. Du kan også bruge dem til at fjerne rust på knive og rengøring af cyklen, bilen mm. Må ikke bruges på teflon og ligende materialer. Svampene har en lang levetid og kan vaskes i maskinen på 60 grader – brug en vaskepose eller ligende.

Opvaskesæbe – Naturlig og vegansk sæbebar til opvask. Fjerner effektivt fedt og snavs fra potter, pander mm. Gnub en fugtig klud, børste, svamp eller skrubber på sæben til det skummer og vask herefter op som du plejer. Den kan også bruges som pletfjerner på tøj. Fugt pletten og gnid lidt sæbe på og vask som normalt. Lad sæben ligge på en rist eller sæbepude, som du finder lige herDet er vigtigt at vandet kan løbe fra, for at undgå bakterier. Opvaskesæben indeholder 220 gr. og er meget drøj i brug.

Økologisk karklud – 100% GOTS certificeret økologisk bomuld – også tråden og mærket. Kraftig og lækker karklud som du kan bruge med god samvittighed i køkkenet. Den er vævet i en struktur som gør det nemt at fjerne skidt og snavs fra køkken- og spisebordet. Måler 30 x 35 cm

 

Der medfølger et gratis børstehoved til opvaskebørsten, som du kan skifte når det oprindelige er slidt op.

Yderligere information

Farve

Karklud – Light Grey, Karklud – Dark Grey, Karklud – Dark Blue

Du kunne også være interesseret i...