Tilbud

Zero Waste Kit – Børn

Pakken indeholder:

Bambus tandbørste

Naturlig tandpasta

Shampoo bar

Økologisk plaster

Der medfølger en gratis stofpose i net, så dit barn nemt kan have sit zero waste kit med sig.

295.00 DKK 280.00 DKK

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en plastikfri og zero waste pleje til dit barn. Alle produkterne er fri for plastik og andre unaturlige materialer og dit barn kan trygt bruge dem.

Bambus tandbørste – skaftet er lavet af økologisk bambus og de bløde børster er sammensat af 62% castor olie og 38% nylon. Det er det seneste og mest avanceret biobaseret materiale til børster.

Naturlig tandpasta – baseret på økologisk kokosolie og fri for flour, mikroplast, glycerin, SLS og kemikalier. Denne tandpasta er sød, varm og har en mild smag af appelsinblomster. Rød mandarin er kendt for sine blide beroligende egenskaber, og er især velegnet til gravide og små børn.

Økologisk plaster –  25 stk. Økologisk plaster til børn med kokosolie, er designet til at hjælpe og berolige mindre slag, hudafskrabninger og skrammer. Gazen i PATCH KIDS plastre er beriget med kokosolie og lavet til børns følsomme hud. Det søde panda design hjælper med at berolige børn i livets små ulykker. Plastrene er lavet af super blødt certificeret økologisk bambusfibre og bambus gazebind med allergivenligt og trykfølsomt klæbemiddel (PSA), der lapper dig sammen naturligt.

Shampoo bar – er lavet af naturlige olier, som ligner hårets egne olier og vil derfor ikke udtørre hverken hovedbund eller hår – den vil heller ikke fedte håret. Den er mild og blødgørende og passer perfekt til børn. Se mere lige her

Der medfølger en gratis stofpose i net af GOTS certificeret økologisk bomuld, så dit barn nemt kan have sit zero waste kit med sig. Posen måler 15 x 25 cm og kan vaskes i maskinen.

Yderligere information

Smag

Tandpasta – Engelsk Pebermynte, Tandpasta – Aktivt Kul, Tandpasta – Tea Tree, Tandpasta – Rød Mandarin

Du kunne også være interesseret i...