Zero waste kit – Barbering

Pakken indeholder:

 

Barberskraber

Barbersæbe

Barberblade – refill

 

Der medfølger en stofpose, så du nemt kan have dit zero waste kit med dig.

415.00 DKK690.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en plastikfri og zero waste barbering.

 

Barberskraber – Klassisk barberskraber af højeste kvalitet, udført i krom og stål. Den er holdt i et tidløst design med fokus på komfort og funktionalitet og kan holde resten af livet. Skaftet er rillet, hvilket giver et godt greb.

Skraberen har en “lukket kam” hvilket giver en sikker barbering og optimal beskyttelse mod rifter. Skraberen er kompatibel med alle standard dobbeltsidet barberblade, som giver et stort udvalg af blade.

Du får en skraber for livet, en bedre barbering, du reducerer plastikaffald og sparer en masse penge på dyre barberblade.

Passer til både mænd og kvinder.

 

Barbersæbe – Lækker barbersæbe som giver et rigt og fyldigt skum, så skraberen glider let over huden og giver en tæt og behagelig barbering. De naturlige plantebaserede olier efterlader huden blød og velplejet, de æteriske olier har en plejende og antibakteriel virkning. Sæben skummes op i hånden og tilføres på huden – sæben er meget drøj i brug.

Passer til ansigt og krop – både til kvinder og mænd.

Barbersæben skal tørre efter brug på en rist eller en holder med huller, så vandet kan løbe fra, for at undgå bakterier – du finder sæbeholdere her

 

Barberblade – 5 stk skarpe barberblade af høj kvalitet.

Yderligere information

Farve

Krom, Rose gold, Gold

Du kunne også være interesseret i...