Zero waste kit – Barbering

Pakken indeholder:

 

Barberskraber – valgfri farve

Barbersæbe

Barberblade – refill

Mandeolie

 

Du sparer op til 20%

420.00 DKK630.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en plastikfri og zero waste barbering.

 

Barberskraber – Klassisk barberskraber af højeste kvalitet, udført i krom og stål. Den er holdt i et tidløst design med fokus på komfort og funktionalitet og kan holde resten af livet. Skaftet er rillet, hvilket giver et godt greb.

Skraberen har en “lukket kam” hvilket giver en sikker barbering og optimal beskyttelse mod rifter. Skraberen er kompatibel med alle standard dobbeltsidet barberblade, som giver et stort udvalg af blade.

Du får en skraber for livet, en bedre barbering, du reducerer plastikaffald og sparer en masse penge på dyre barberblade.

Passer til både mænd og kvinder.

 

Barbersæbe – Lækker barbersæbe som giver et rigt og fyldigt skum, så skraberen glider let over huden og giver en tæt og behagelig barbering. De naturlige plantebaserede olier efterlader huden blød og velplejet, de æteriske olier har en plejende og antibakteriel virkning. Sæben skummes op i hånden og tilføres på huden – sæben er meget drøj i brug.

Passer til ansigt og krop – både til kvinder og mænd.

Barbersæben skal tørre efter brug på en rist eller en holder med huller, så vandet kan løbe fra, for at undgå bakterier – du finder sæbeholdere her

 

Mandelolie – er kendt for at lindre irritationer og inflammationer. Påfør den huden efter barbering, for at mindske irritationer og tilføre huden en masse fugt.

 

Barberblade – 5 stk skarpe barberblade af høj kvalitet.

 

Læs mere om produkterne her

 

Sådan opnår du den bedste barbering:

• Det er altid godt at eksfoliere huden blidt inden barbering for at fjerne eventuelle døde hudceller, hårene vil også rejse sig så de er nemmere at skrabe væk. Du kan bruge en tørbørste eller en peelingsklud 

• For at mindske hudirritationer er det bedst at barbere på våd og varm hud, hårene bliver blødere og derved nemmere at skrabe væk.

• Påfør barbersæbe ved at skumme den godt op imellem hænderne og påføre den på den varme og fugtige hud.

• Sørg for at bladet er skarpt for en sikker barberring, sløve blade kan resultere i skader. Hold skraberen i en vinkel på 30 grader og lad skraberen glide over huden.

• Efter barbering er det godt at påføre huden ekstra fugt for at undgå hudirritationer – vi anbefaler sød mandelolie som du kan bruge på hele kroppen.

• Lad skraberen tørre helt efter brug.

 

Alle barberskrabere fra Mühle bliver produceret på deres egen fabrik i Tyskland.

Yderligere information

Farve

Barberskraber i krom, Barberskraber i rose gold, Barberskraber i gold

Du kunne også være interesseret i...