Veganske Food Wraps – 3 stk

Genanvendelig madindpakning

Kommer i forskellige farver og mønstre

 

NaturallyEvergreen

195.00 DKK

På lager

100% bomuld, candelilla voks*, rapsolie*, harpiks* og jojoba olie*.

*=økologisk

Veganske food wraps er et super bæredygtigt alternativ til staniol, folie, husholdningsfilm og plastik poser.

Voksblandingen er naturligt antibakterielt og holder din mad frisk længere og er derved med til at forebygge madspild.

Du varmer Wrap’en op med dine hænder og former den over skålen eller maden der skal dækkes til, når du slipper bliver voksen køligere og vil sætte sig efter formen på madvaren/skålen. Wrap’en har en naturlig mild duft af voksblandingen, som aftager efter den er brugt et par gange. Duften smitter ikke af på dine madvarer. Bør ikke anvendes til fersk kød eller fisk.

Wrap’en kan holde op til ca. 12 måneder, afhængig af brug og korrekt vedligeholdelse. Du kan forlænge levetiden ved at påføre din egen blanding af bivoks og mandelolie eller olivenolie. Efter endt levetid kan du bruge den som en klud og herefter putte den i komposten, da den er 100% nedbrydelig.

Vaskes i koldt vand med mild sæbe og hænges til tørre – varmt vand vil smelte voksblandingen og forkorte levetiden gevaldigt.

Måler: Small 20 x 20 cm – Medium 24 x 24 cm – Large 30 x 30 cm

 

NaturallyEvergreen er et lille Britisk firma i Bristol, som laver alle wrap’sene i hånden. De er alle fremstillet af europæiske og økologiske ingredienser. Når du vælger en vegansk food wrap fra NaturallyEvergreen er du garanteret et meget bæredygtigt produkt.