Vaskeduft

Naturlig duft til dit vasketøj

 

• Naturlig

• Økologisk

• Zero waste

 

Care by Nature

99.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

100% rene økologisk æteriske olier – 20 ml.

Vaskeduft passer godt sammen med sæbebær hvis du ønsker duft til dit vasketøj. De består udelukkende af æteriske olier og er ikke en belastning for hverken dig eller vores natur – de er et bæredygtigt alternativ til alle de miljøbelastende skyllemidler der findes i supermarkerne.

Summer Garden indeholder lavendel, citron og rosmarin. Den har en mild beroligende duft af lavendel blandet med en frisk og opløftende duft af citron og rosmarin. En skøn duft af sommer, renlighed og friskhed i et – vi elsker at bruge duften til vores sengtøj.

Forest Fresh indeholder balsam fyr, geranium og rosmarin. Den har en skøn frisk duft af fyr og rosmarin med beroligende toner af blomster. En duft der bringer dig tættere på naturen – vi elsker at bruge duften til tøj og håndklæder.

Anvendelse: Du tilføjer 3-5 dråber vaskeduft på den lille vaskepose, hvori sæbebærerne er og putter den i maskinen som normalt. Du kan også tilføje 3-5 dråber til skyllemiddelskuffen sammen med klar eddike – eddike hjælper til at gøre vandet blødere.

Du kan også bruge vaskeduftene i dine hjemmelavede rengøringsmidler og sæber – se vores opskrifter her

Brug aldrig olierne ufortyndet.

 

Med produkter fra Care by Nature er du garanteret bæredygtighed, 100% naturlige produkter og social ansvarlighed.

Yderligere information

Duft

Summer Garden, Forest Fresh

Du kunne også være interesseret i...