Termoboks – Medium

400ml

Bæredygtig termoboks i rustfrit stål

 

 

Yummii Yummii

275.00 DKK

På lager

Fremstillet af 100% rustfrit stål 18/8 – godkendt til fødevarer i hele verden.

Opbevaring af kold eller varm mad i en bæredygtig og sund termoboks som er 100% fri for BPA, phthalater og bly og afgiver ingen kemi eller smag til maden.

Dobbelt lag stål med termo-effekt til maksimal isolerende effekt til bevaring af temperatur. Boksen kan holde din mad varm i op til 6 timer og kold i op til 8 timer.

Ønsker du maden kold, opbevarer du boksen i køleskab inden brug og putter din kolde mad i boksen.

Ønsker du at boksen skal holde din mad varm, hælder du kogende vand i boksen så den bliver godt opvarmet – herefter putter du din opvarmede mad (gerne til min. 100 grader) i boksen og lukker låget godt til. Åben først boksen når du skal spise, så du ikke mister varmeeffekten.

Hvis du varmer din mad op til 100 grader (kogepunkt) vil temperaturen i boksen falde til 40 grader i løbet af 3-6 timer afhængig af udendørs- og indendørstemperatur og om maden er flydende eller fast. Bakteriedannelse sker når maden er mellem 20-40 grader og maden skal derfor spises kort tid efter, at den når denne temperatur.

Måler 12 x 19 cm og kan indeholde 400 ml.

Tåler opvaskemaskine – tåler ikke mikroovn.

Hvorfor er lågene i plastik?

Lågene er fremstillet i plastik i den højst mulige kvalitet, da det endnu ikke er muligt at fremstille låg i stål som er 100% fri for at lække. Yummii Yummii har defor valgt denne løsning til deres termoboks serie, da der ved brug af deres termobokse ikke er direkte kontakt mellem mad og plastiklåg.

 

Se andre varianter her

 

Når du anvender produkter af rustfrit stål 18/8, er du med til at spare miljøet og dig selv for unødvendig spild – ​stål er nærmest ikke til at slide op og er 100% genanvendeligt. 

Yderligere information

Størrelse

Small – 500ml, Medium – 1000ml

Du kunne også være interesseret i...