Tandpleje – Kit

Her har vi samlet de essentielle produkter du behøver for en naturlig tandpleje.

Du sparer 15% på dette zero waste kit

190.00 DKK

69.00 DKK
39.00 DKK
49.00 DKK
69.00 DKK

På lager

Beskrivelse

Her har vi samlet de essentielle produkter, du skal bruge til en plastikfri og zero waste tandpleje. Alle produkterne er fri for plastik og andre unaturlige materialer og du kan trygt bruge dem.

Bambus tandbørste – Skaftet er lavet af moso bambus, hvilket er den type bambus som pandaen ikke spiser. Bambus er 100% nedbrydeligt, naturligt antibakterielt og et af det mest bæredygtige ressourcer vi har til rådighed. Det er ikke en træart, men en græsart, som er meget hurtigvoksende Der anvendes ikke kunstig vanding, gødning eller pesticider, hvor HYDROPHIL´s bambus dyrkes. Børsten er fremstillet af ricinusolie (castor oil) som er mineralolie-fri bio-nylon.

Naturlig tandpasta – baseret på økologisk kokosolie og fri for flour, mikroplast, glycerin, SLS og kemikalier.

Naturlig tandtråd – lavet af Ahimsa silke – Aktivt kul er fremstillet af plantestivelse fra majs, candelilla voks og æterisk pebermynte olie, kommer i en glasflakon med metal låg, som er designet til, at du kan bruge igen og igen.

Tungeskraber – hjælper med at holde din mund sund og frisk. Skrab din tunge blidt og skyld skraberen, gentages 5-7 gange. Bruges om morgenen før du børster tænder.

Yderligere information

Tandpasta - Smag

Engelsk Pebermynte, Aktivt Kul, Tea Tree, Appelsin

Du kunne også være interesseret i...