Sun Stick – SPF50+

Naturlig solbeskyttelse

 

• Mineralsk solfilter

• Ocean & Reef safe

• Fri for nano partikler

• Zero waste

• Bæredygtigt og etisk fremstillet i Europa

 

Amazinc

115.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Mandelolie, bivoks, Mineral shield*, olivenolie, mineralske pigmenter (Beige farve) – 30 gr.

*Mineral shield: Zinkoxid, magnesiumoxid & kaolin ler.

Amazinc har udviklet naturlig solbeskyttelse ved brug af mineralske filtre og naturlige ingredienser, som hverken skader dig eller vores natur.

En naturlig og ekstra beskyttende sun stick til længere ophold i solen. Den er meget effektiv til de sarte områder i ansigtet, på hals og bryst. Den er utrolig mild og kan også anvendes til babyer og børn. Den er sikker for dig, dine børn og vores natur.

Sun Stick’en kommer i et genbrugeligt paprør – du skubber den op og smører direkte på huden, den vil efterlade en hvidlig farve medmindre du vælger farven Beige Brown.

Se vores andre naturlige solprodukter lige her

Zinkoxid – et hvidt eller gulligt fint pulver, der anvendes som en aktiv barriere for solens UV stråler. Zinkoxid har en antiviral effekt og anvendes også til at hele og afhjælpe hudproblemer og irritationer. Zinkoxid er ikkeallergen og non-toxic.

Magnesiumoxid & kaolin ler  – Kaolin ler indeholder mange mineraler, blandt andet kaolinite, kalcium og magnesium. Det er et hvidt fint pulver, som dækker huden og spreder UVA & UVB stråler. Udover at beskytte mod solens stråler, har mineralerne en opbyggende og plejende stimulans på cellerne i huden, så de i højere grad er i stand til at genopbygge sig selv, hvilket betyder en hurtigere helingsproces og en langsommere aldringsproces.

Bivoks  er en naturlig stabilisator, som hjælper med at give en fast konsistens og virker vandafvisende. Bivoks er naturligt antibakterielt og hjælper samtidig med fugte og beskytte huden.

Mandelolie – er rig på Vitamin E og er meget blødgørende. Mandelolie er især effektiv til kløende og meget tør hud.

 

Når du vælger solbeskyttelse fra Amazinc, er du garanteret et naturligt, bæredygtigt og zero waste produkt som er sikker for dig, din familie og vores natur.

Yderligere information

Farve

Shark Tooth White, Beige Brown

Du kunne også være interesseret i...