Skureklude – håndlavede

Lækre håndlavede skureklude til køkkenet og badeværelset

 

• 1 stk blid klud af GOTS certificeret økologisk bomuld

• 1 stk grov klud af naturlige jute plantefibre

• Bæredygtigt og etisk fremstillet

• Fairtrade

• Komposterbar

 

Toockies

Lavinia Trade

89.00 DKK

På lager

Beskrivelse

100% GOTS certificeret økologisk bomuld og naturlige jute plantefibre.

Den lyse blide klud, er lavet af økologisk GOTS-certificeret bomuld med naturlig bomuldsfarve. Skrubber bedst i let fugtig stand. Den bliver mere absorberende efter få ganges brug.
Den brune grove klud, er lavet af 100% naturlige jute plantefibre – naturlig mørkebrun farve. Skrubber og rengør godt både tør og fugtig.

Gør kluden våd og pres overflødigt vand fra.
Skrub uden ridser på rustfrit stål, keramisk- og glaskogeplader, køkkenvask, gryder, badeværelse, bil og alt andet som trænger til rengøring.

Disse klude erstatter behovet for de farverige mikrofiberklude og skuresvampe. De er fremstillet socialt ansvarligt i naturligt materiale som gør, at kludene er langtidsholdbare og kan bruges igen og igen.

Pakken indeholder 1 blid og 1 grov klud – måler 19×19 cm.

Maskinvaskes op til 90 grader.

Når kludene en dag er slidte og skal skiftes ud, kan du klippe dem op og blande dem i pottemulden eller du kan smide dem på komposten. De vil forgå, som visne blade og tilføre næring til jorden.

 

TOOCKIES Skureklude er håndstrikket i Ujan nær Calcutta i Indien af en af 800 kvinder, som under FAIRTRADE vilkår får ordentlig løn og gode arbejdsvilkår. På pakken med dine skureklude finder du en håndskrevet etiket med navnet på en af de kvinder som har strikket dine skureklude. Ved at følge dette link  kan du finde hende på TOOCKIES hjemmeside.

Yderligere information

Farve

Light Grey, Dark Grey, Dark Blue

Du kunne også være interesseret i...