Skægpleje

Pakken indeholder:

1 stk skægshampoo + plejende olie

 

• Naturlig

• Vegansk

• Zero waste

• Håndlavet

 

The Australian Natural Soap Company

245.00 DKK

På lager

Skægshampoo: Olivenolie, sød mandelolie, vindruekerneolie, kokosolie, geranium-, sød appelsin- og citrongræs æterisk olie – 100 gr.

Skægolie: Arganolie, risklidolie, sød mandelolie, cedertræ-, kanel- og spearmint æterisk olie – 25 ml.

 

Lækker skægpleje  – leveres i en opbevaringsdåse af metal, som er nem at have med på rejsen.

Skægshampoo’en vasker og blødgør skægget – indeholder fyldige og nærende planteolier, så det er vigtigt ikke at bruge for meget og for ofte – baren er meget drøj i brug. Dit skæg kan føles mættet af olierne lige efter brug – de er som regel absorberet næste dag og det skulle ikke være nødvendigt at bruge baren den efterfølgende uge.

De æteriske olier giver en frisk mild duft af citrus – olierne har en antibakteriel virkning.

Er dette første gang du bruger en skægshampoo, kan det tage lidt tilvænning for skægget. Dit skæg vil ikke have den unaturlige belægning af silicone, som det kan få ved brug af almindelig skægshampoo.

Anvendelse – gør skægget vådt og masser sæben ind i skægget, skum op og fordel skummet i resten af skægget, skyl grundigt og gentag om nødvendigt. Skægget efterlades blødt, glansfuldt og rent.

For et sundere skæg, bør du kun vaske dit skæg 1-2 gange i ugen.

Skægshampoo’en skal tørre efter brug på en rist eller en holder med huller, så vandet kan løbe fra og sæben holdes tør, for at undgå bakterier.

Se vores udvalg lige her

Den plejende olie nærer og blødgør skægget – varm et par dråber i hænderne og påfør det skægget. Dit skæg vil føles rent, velplejet og blødt.

 

Alle sæber og shampoo barer fra The Australian Natural Soap Company er håndlavet af de reneste og naturligste plantebaseret ingredienser – uden brug af fylde som vand, palmeolie mm. Æsken er fremstillet af genbrugspapir.

Du kunne også være interesseret i...