Shampoo bar – tørt hår

Nærende og fugtgivende

Perfekt til tørt og trist hår

100% naturlig og vegansk

 

The Australian Natural Soap Company

115.00 DKK 89.00 DKK

På lager

Beskrivelse

Kokosolie, sød mandelolie, macadamia olie, argan olie, pebermynte- lavendel- og salvie æterisk olie – 100 gr.

Shampoo bar’en er lavet af naturlige olier, som ligner hårets egne olier og vil derfor ikke udtørre hverken hovedbund eller hår – den vil heller ikke fedte håret.

Denne nærende og fugtgivende shampoo bar er fyldt med gode og sunde olier, som er  perfekt til tørt og trist hår. Macadamia olie er meget nærende og tilfører håret glans og styrke. Argan olie hjælper med at tæmme kruset hår og gennemfugter dit hår så du lettere kan undgå spaltede ender.

Du gør håret vådt som normalt, massér herefter shampoo bar’en ind i hovedbunden, skum op med hænderne og fordel skummet i resten af håret – skyl grundigt og gentag. Det er vigtigt, at du skyller grundigt, så du får al shampooen ud – ellers kan dit hår virke fedtet.

Dit hår vil ikke have den unaturlige belægning af silicone, som det får ved brug af almindelig shampoo og kan derfor føles lidt hårdt når du har skyllet shampoo bar’en ud. Ønsker du dit hår lidt blødere, kan du med fordel skylle det i eddike efter vask.

For et sundere hår og hovedbund, bør du kun vaske dit hår 1-2 gange i ugen.

Shampoo bar’en skal tørre efter brug på en rist eller en holder med huller, så vandet kan løbe fra, for at undgå bakterier.

Se andre varianter lige her

 

Alle sæber og shampoo’er fra The Australian Natural Soap Company er håndlavet af de reneste og naturligste plantebaseret ingredienser – uden brug af fylde som vand, palmeolie mm. Æsken er fremstillet af genbrugspapir.