Shampoo bar – original

Mild og blødgørende

Perfekt til en tør og kløende hovedbund

100% naturlig og vegansk

 

The Australian Natural Soap Company

115.00 DKK

På lager

Kokosolie, sød mandelolie, vindruekerneolie, petitgrain- patchouli- og mandarin æterisk olie – 100 gr.

Shampoo bar’en er lavet af naturlige olier, som ligner hårets egne olier og vil derfor ikke udtørre hverken hovedbund eller hår – den vil heller ikke fedte håret.

Denne milde og blødgørende shampoo bar er perfekt til en tør og kløende hovedbund. Kan også bruges til børn.

Du gør håret vådt som normalt, massér herefter shampoo bar’en ind i hovedbunden, skum op med hænderne og fordel skummet i resten af håret – skyl grundigt og gentag. Det er vigtigt, at du skyller grundigt og får al shampooen ud – ellers kan dit hår virke fedtet.

Dit hår vil ikke have den unaturlige belægning af silicone, som det får ved brug af almindelig shampoo og kan derfor føles lidt hårdt når du har skyllet shampoo bar’en ud. Ønsker du dit hår blødere, kan du med fordel skylle det i eddike efter vask.

For et sundere hår og hovedbund, bør du kun vaske dit hår 1-2 gange i ugen.

Shampoo bar’en skal tørre efter brug på en rist eller en holder med huller, så vandet kan løbe fra, for at undgå bakterier.

Se andre varianter lige her

 

Alle sæber og shampoo barer fra The Australian Natural Soap Company er håndlavet af de reneste og naturligste plantebaseret ingredienser – uden brug af fylde som vand, palmeolie mm. Æsken er fremstillet af genbrugspapir.

Du kunne også være interesseret i...