Safety Razor

 

• Høj kvalitet

• Sikker barbering

• Kan holde hele livet

• Enkelt dansk design

 

Omtænk

320.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Omtænk safety razor er et miljøvenligt alternativ til plastikskrabere. Sig farvel til hudirritationer og indgroede hår og oplev en meget tættere barbering med kun ét blad.

Minimer dit affald med en safety sazor, hvor det eneste der skal udskiftes, er barberbladet i rustfrit stål. I modsætning til hovederne på en plastikskraber, kan barberbladet på en safety razor nemt sorteres og genanvendes – og det er meget billigere i længden. Barberbladende er dobbeltsidede, hvilket gør det muligt at bruge begge sider af shaveren. Barberbladende bør skiftes efter 5-10 barberinger for at opretholde skarpheden. For at forlænge barberbladets skarphed, kan shaveren tørres i et håndklæde efter brug.

Håndtaget på shaveren er rillet, så der er et godt greb under barberingen. Vægten i shaveren er balanceret til perfektion, så barberingen går så let som overhovedet muligt, uden at man skal presse ned mod huden. For den bedste barbering anbefaler vi en vinkel på ca. 30° mellem bladet og huden. Stræk ikke huden for meget, og lav så få træk som muligt. Øvelse gør mester, og du vil ikke fortryde at du skiftede til en safety razor.

OBS – der medfølger ikke barberblade, de kan købes lige her

 

Vejledning til brug af saftey razor

En safety razor består af 4 dele. Overdelen af hovedet, et barberblad, underdelen af hovedet og håndtaget. Skil delene fra hinanden og placér dem som vist på billedet ovenfor. Bladet placeres ind mellem de to dele af shaverens hoved, og skues fast med håndtaget. Sørg for at vende underdelen af hovedet så den “bølgede del” vender op mod bladet.

 

Sådan opnår du den bedste barbering:

• Det er altid godt at eksfoliere huden blidt inden barbering for at fjerne eventuelle døde hudceller, hårene vil også rejse sig så de er nemmere at skrabe væk. Du kan bruge en tørbørste eller en peelingsklud 

• For at mindske hudirritationer er det bedst at barbere på våd og varm hud, hårene bliver blødere og derved nemmere at skrabe væk.

• Påfør barbersæbe ved at skumme den godt op imellem hænderne og påføre den på den varme og fugtige hud.

• Sørg for at bladet er skarpt for en sikker barbering, sløve blade kan resultere i skader. Hold skraberen i en vinkel på 30 grader og lad skraberen glide over huden.

• Efter barbering er det godt at påføre huden ekstra fugt for at undgå hudirritationer – vi anbefaler sød mandelolie som du kan bruge på hele kroppen.

• Lad safety razor’en tørre helt efter brug.

 

Du kan læse mere om bæredygtig barbering hos Line Mailis Lige her

 

Safety razorerne produceres i Kina nær Hong Kong. Fabrikken består af ialt 28 medarbejdere der bl.a producerer shavere og tilbehør hertil. Fabrikken har ingen plastikaffald i forbindelse med produktionen af produktet og medarbejderne arbejder under ordentlige forhold.

Omtænk er et dansk brand som producerer produkter af høj kvalitet med omtanke for naturen og mennesker.

Yderligere information

Farve

Rosegold, Sølv, Sort

Du kunne også være interesseret i...