Tilbud

Ansigtsserum balancerende – Økologisk

Økologisk og vegansk ansigtsserum

Plejer og balancerer en fedtet/inflammeret hud

30 ml

 

‘ku.tis

245.00 DKK 145.00 DKK

På lager

Abrikoskerneolie**, kæmpenatlysolie, hybenkerneolie, argan olie**, rosenolie**, geraniumolie, frankincense olie.

** Økologisk

 

Lækker økologisk ansigtsserum som er utrolig drøj i brug. De nærende olier plejer, beroliger og balancerer en fedtet, uren og/eller inflammeret og stresset hud. Denne ansigtsserum er også velegnet til en hud med eksem.

Du kan bruge denne lækre ansigtsserum istedet for en ansigtscreme/lotion. Den absorberes hurtigt af huden og efterlader huden gennemfugtet.

Påfør 3-5 dråber ansigtsserum i hænderne og masser blidt olien ind i det rene ansigt og hals. Du kan bruge den både morgen og aften.

Har du brug for en federe creme i de kolde vintermåneder, kan du bruge en ansigtscreme ovenpå ansigtsserummen.

 

Abrikoskerneolie

Er rig på E vitamin. omega 6 og 9. Olien er let, nærende og utrolig fugtighedsgivende, den optages hurtigt i huden og fedter ikke. Olien virker genopbyggende og kan derfor være effektiv ved eksem og irriteret hud.

Kæmpenatlysolie

Er et kendt, naturligt alternativ til behandling af acne problemer samt mange hudlidelser, som rosacea, eksem, dermatitis og psoriasis. Olien har et meget koncentreret indhold af fedtsyren GLA (gamma-lenoleic syre) som hjælper med at stimulere huden og med at opretholde reproduktion af nye celler.

Hybenkerneolie

Er let absorberende og er velegnet til pleje af fine linjer, rynker, ar og sensitiv hud, rosacea og rødme. Blandt sine mange hudvenlige egenskaber er hybenkerneolien særligt rig på A og C vitamin samt essentielle omega-6 fedtsyrer (linolsyre og alpha-linolensyre), der virker nærende, styrkende og opstrammende på huden.

Arganolie

Indeholder essentielle fedtsyrer som kroppen ikke selv kan producere og er rig på antioxidanter som E-vitamin. Olien har helende og fugtgivende egenskaber og kan hjælpe med at minimere ar, rynker og fine linjer.

Rosenolie

Er den mest eftertragtede og dyreste æteriske olie der findes. Grunden til at rosenolie er den dyreste olier skyldes, at fremstillingen er kompliceret og kræver store mængder rosenblade. Rosen er en sart blomst, der skal behandles med omhu, hvis den skal beholde den fulde koncentration af den dejlige duft. Olien er meget mild og er meget velegnet til sart og inflammeret hud. Olien har også en stimulerende effekt på blodomløbet og giver derfor glød til en trist hud.

Geraniumolie 

Virker inflammationshæmmende og beroligende ved eksem og acne.

Frankincense 

Virker stimulerende på cellefornyelsen, forebygger blodsprængninger. Virker reducerende på ar og rynker og har en helende effekt ved acne og eksem.

 

Når du vælger hudplejeprodukter fra ‘Ku.tis, er du garanteret den højeste kvalitet af naturlige ingredienser og bæredygtig emballage og produktion.