Naturlig tandpasta – Tea Tree

 

• Naturlig

• Vegansk

• Økologisk

• Fremstillet i Europa

• Zero waste

 

60 ml

 

Georganics

69.00 DKK

På lager

Beskrivelse

Calcium Carbonate, caprylic & capric triglyceride^, kaolin, økologisk jomfru kokosolie*, sheasmør*, diatoméjord*, natriumbicarbonat, tee trea olie*, citronolie*, kanelolie*, myrraolie og E-vitamin.

*økologisk

^fra kokosolie

Naturlig tandpasta med Tea Tree er baseret på økologisk jomfru kokosolie og økologiske æteriske olier. Kokosolie er kendt for sine gode antibakterielle og svampedræbende egenskaber som er med til at holde et sundt miljø i munden. De æteriske olier virker også bakteriedræbende og rensende og er med til at give en frisk ånde.

Tea Tree og myrra er kendt for sine meget gode helende og rensende egenskaber og er speciel god til følsomme tandhalse og tandkødssygdomme.

Anvendelse: Brug bambusskeen til at påføre hvad der svarer til en lille ært på tandbørsten og gør tandbørsten våd, børst som normalt. Tandpastaen skummer ikke.

Opbevar glasset tørt og undgå at komme vand i krukken, dette for at undgå bakterievækst.

Naturlig tandpasta med Tea Tree er til dig som ønsker en naturlig tandpasta til pleje af følsomme tandhalse og ømt og/eller betændt tandkød.

 

Se vores udvalg af naturlig tandpleje lige her

 

Når du vælger et produkt fra Georganics er du garanteret et bæredygtigt og zero waste produkt som er fremstillet udelukkende af de reneste og naturlige ingredienser og som er fri for glycerin, SLS og fluorid. Flasken er af glas, låget af metal og emballagen af genanvendeligt papir.

Du kunne også være interesseret i...