Naturlig tandpasta – Aktivt kul 60 ml

 

• Naturlig

• Vegansk

• Økologisk

• Fremstillet i Europa

• Zero waste

 

60 ml

 

Georganics

69.00 DKK

På lager

Calcium Carbonate, caprylic & capric triglyceride^, kaolin, økologisk jomfru kokosolie*, sheasmør*, diatoméjord*, natriumbicarbonat, kulpulver*, mynteolie* og E-vitamin.

*økologisk

^fra kokosolie

Naturlig tandpasta med aktivt kul er baseret på økologisk jomfru kokosolie og er blendet med kul fra kokosnøddeskaller og økologiske æteriske olier.

Kokosolie er kendt for sine gode antibakterielle og svampedræbende egenskaber som er med til at holde et sundt miljø i munden.

Aktivt kul er kendt for sin rensende og blegende effekt, kullet binder urenheder og giftstoffer til sig.

Pebermynte er kendt for sine antibakterielle og antiseptiske virkninger, som hjælper til med at holde en sund og frisk mund.

Anvendelse: Brug bambusskeen til at påføre hvad der svarer til en lille ært på tandbørsten og gør tandbørsten våd, børst som normalt. Tandpastaen skummer ikke.

Opbevar glasset tørt og undgå at komme vand i krukken, dette for at undgå bakterievækst.

Naturlig tandpasta med aktivt kul er til dig som gerne vil have bleget tænderne på en naturlig og nænsom måde uden brug af fluorid og andre skrappe midler.

 

Se vores udvalg af naturlig tandpleje lige her

 

Når du vælger et produkt fra Georganics er du garanteret et bæredygtigt og zero waste produkt som er fremstillet udelukkende af de reneste og naturlige ingredienser og som er fri for glycerin, SLS og fluorid. Flasken er af glas, låget af metal og emballagen af genanvendeligt papir.

Yderligere information

Størrelse

60 ml, 120 ml

Du kunne også være interesseret i...