Naturlig tandpasta – 60 ml

 

• Naturlig

• Vegansk

• Økologisk

• Fremstillet i Europa

• Zero waste

 

60 ml

 

Georganics

69.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Naturlig tandpasta fra Georganics er baseret på økologisk jomfru kokosolie og økologiske æteriske olier. Kokosolie er kendt for sine gode antibakterielle og svampedræbende egenskaber som er med til at holde et sundt miljø i munden. De æteriske olier virker også bakteriedræbende og rensende og er med til at give en frisk ånde.

Pebermynte er kendt for sine antibakterielle og antiseptiske virkninger, som hjælper til med at holde en sund og frisk mund.

Tea Tree og myrra er kendt for sine meget gode helende og rensende egenskaber og er speciel god til følsomme tandhalse og tandkødssygdomme.

Appelsinolie er kendt for sine blide beroligende egenskaber og er især velegnet til gravide og små børn.

Aktivt kul er kendt for sin rensende og blegende effekt, kullet binder urenheder og giftstoffer til sig.

Anvendelse: Brug bambusskeen til at påføre hvad der svarer til en lille ært på tandbørsten og gør tandbørsten våd, børst som normalt. Tandpastaen skummer ikke.

Opbevar glasset tørt og undgå at komme vand i krukken, dette for at undgå bakterievækst.

Naturlig tandpasta er til dig, som gerne vil have en naturlig og fluorid fri all-round tandpasta.

 

Se vores udvalg af naturlig tandpleje lige her

 

Pebermynte indeholder: Calcium Carbonate^, Caprylic & Capric Triglyceride*^, Kaolin^, Cocos Nucifera Oil*^, Butyrospermum Parkii Butter*^, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Mentha Piperita Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^.
*Økologisk ^Naturlig.

Tea Tree indeholder: Calcium Carbonate^, Caprylic & Capric Triglyceride*^, Kaolin^, Cocos Nucifera Oil*^, Butyrospermum Parkii Butter*^, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^. *Økologisk ^Naturlig.

Appelsin indeholder: Calcium Carbonate^, Caprylic & Capric Triglyceride*^, Kaolin^, Cocos Nucifera Oil*^, Butyrospermum Parkii Butter*^, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil*^, Tocopherol^, Limonene*^.

*Økologisk ^Naturlig

Aktivt kul indeholder: Calcium Carbonate^, Caprylic & Capric Triglyceride*^, Kaolin^, Butyrospermum Parkii Butter*^, Cocos Nucifera Oil*^, Diatomaceous Earth*^, Sodium Bicarbonate^, Mentha Piperita Oil*^, Charcoal Powder^, Tocopherol^, Limonene*^.

*Økologisk ^Naturlig

 

Når du vælger et produkt fra Georganics er du garanteret et bæredygtigt og zero waste produkt som er fremstillet udelukkende af de reneste og naturlige ingredienser og som er fri for glycerin, SLS og fluorid. Flasken er af glas, låget af metal og emballagen af genanvendeligt papir.

Yderligere information

Variant

Pebermynte, Tea Tree, Orange, Aktivt kul

Du kunne også være interesseret i...