Tilbud

Naturlig solcreme – SPF50+

Vegansk solbeskyttelse

 

• Mineralsk solfilter

• Fri for nano partikler

• Ocean & Reef safe

• Zero waste

• Bæredygtigt og etisk fremstillet i Europa

 

Amazinc

132.00 DKK156.00 DKK

Ryd

Beskrivelse

Mandelolie, jojoba olie, olivenolie, squalane*, mineral shield light (zinkoxid, magnesiumoxid), hvedekimolie, mandelvoks, rosmarinolie og E-vitamin.

*udvundet af oliven

Naturlig solcreme er udviklet af Amazinc Skincare som har specialiseret sig i naturlig solbeskyttelse ved brug af mineralske filtre og naturlige ingredienser, som hverken skader dig eller vores natur.

En naturlig og ekstra beskyttende solcreme til hele kroppen. Den er nem at fordele og lægger et fint lag af beskyttelse uden at fedte. Den er utrolig mild og kan også anvendes til babyer og børn.

Solcremen kommer i en genanvendelig og genbrugelig metalflaske.

 

Zinkoxid – et hvidt eller gulligt fint pulver, der anvendes som en aktiv barriere for solens UV stråler. Zinkoxid har en antiviral effekt og anvendes også til at hele og afhjælpe hudproblemer og irritationer. Zinkoxid er ikke-allergen og non-toxic.

Magnesiumoxid  – Det er et hvidt fint pulver, som dækker huden og spreder UVA & UVB stråler. Udover at beskytte mod solens stråler, har mineralerne en opbyggende og plejende stimulans på cellerne i huden, så de i højere grad er i stand til at genopbygge sig selv, hvilket betyder en hurtigere helingsproces og en langsommere aldringsproces.

Mandelolie – er rig på Vitamin E og er meget blødgørende. Mandelolie er især effektiv til kløende og meget tør hud.

 

Denne naturlige solcreme er til dig, som ønsker en vegansk solbeskyttelse uden kemiske solfiltre og andre unaturlige ingredienser.

Se vores andre naturlige solprodukter lige her

Vær opmærksom på allergener ved naturlige produkter.

 

Når du vælger et produkt fra Amazinc, er du garanteret et naturligt, bæredygtigt og zero waste produkt.

Yderligere information

Størrelse

100 ML, 150 ML

Du kunne også være interesseret i...