Mundskyl – Engelsk pebermynte

 

• Naturlig

• Vegansk

• Økologisk

• Fremstillet i Europa

• Zero waste

 

100 ml

 

Georganics

69.00 DKK

På lager

Beskrivelse

Capriske triglycerid^, økologisk jomfru kokosolie*, mynteolie*, tea tree olie*, citronoile*, basilikumoile* og E-vitamin.

* = Økologisk

^ = Fra kokosolie

Mundskyl med engelsk pebermynte er en blanding af økologisk jomfru kokosolie og økologiske æteriske olier, som har meget effektive bakteriedræbende egenskaber og angriber de dårlige bakterier vi har i munden.

Oil pulling er en Ayurvedic traditionel metode, som bruges til at reducere skadelige bakterier i munden og forebygge dannelse af tandsten. For den største effekt, gøres dette som det første om morgenen – før du børster tænder.

Anvendelse: Tag 1-2 spiseskefulde olie i munden og skyl det rundt i munden i 5 – 20 minutter – er du ikke vant til Oil Pulling, så start med 5 min og forlæng tiden efterhånden. Du skal “skubbe og trække” olien rundt i munden (deraf navnet Oil Pulling), dette gør at olien kommer rundt i hele munden og kan fjerne bakterier, der gemmer sig under sprækker i tandkød og mellem i tænderne. Jo længere du kan holde olien i munden, jo bedre og mere effektivt resultat opnår du. Når du er færdig spytter du det ud (helst i toilettet, det kan stoppe din håndvask). herefter skyller du munden og børster tænderne grundigt, brug evt en tungeskraber.

 

Se vores udvalg af naturlig tandpleje lige her

 

Når du vælger et produkt fra Georganics er du garanteret et bæredygtigt og zero waste produkt som er fremstillet udelukkende af de reneste og naturlige ingredienser og fri for SLS, glycerin og fluorid. Flasken er af glas, låget af metal og emballagen af genanvendeligt papir.

Du kunne også være interesseret i...