Madkasse i rustfrit stål – mellem

 

• 2 rum

• Snackboks

• Low waste

 

Pulito

195.00 DKK

På lager

Beskrivelse

100% rustfrit stål 18/8 – godkendt til fødevarer i hele verden.

Madkasse i rustfrit stål 3-i-1 er en praktisk madkasse, med to separate rum og en medfølgende snackboks. Madkassen er fremstilliet i fødevaregodkendt rustfrit stål.

Madkassen er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, og udmærker sig ved sit enkle klassiske design og sin slidstyrke. Med madkassen er du sikker på at undgå hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik, og derudover har du en madkasse som vil holde hele livet og spare miljøet for en masse unødig engangsemballage i form af folier, staniol, plastikposer og anden engangsemballage.

Madkassen er perfekt til opbevaring af mad i køleskab, madpakke, snackboks mm. Når du bruger stål til indpakning af din mad, kan du udnytte køleeffekten i stålet ved at opbevare boksen i køleskabet inden brug – så er du fri for at medbringe køleelementer.

Madkassen er blevet testet af Forbrugerrådet TÆNK– uden nogen anmærkninger

Madkassen måler 15 x 11 x 8 cm – madkassens to rum rummer hhv. 375 og 500 ml. og snackboksen rummer 150 ml.

Madkassen tåler opvaskemaskine – ikke mikroovn.

 

Se alle vores madopbevarings produkter

 

Når du anvender produkter af rustfrit stål 18/8, er du med til at spare miljøet og dig selv for unødvendig spild – ​stål er nærmest ikke til at slide op og er 100% genanvendeligt. 

 

Pulito er en dansk virksomhed som producerer genanvendelige og bæredygtige produkter til køkkenet med omtanke for miljøet og mennesker.

Yderligere information

Størrelse

Mellem, Stor

Du kunne også være interesseret i...