Tilbud

Komposterbare fryseposer

100% plastikfri

 

Maistic

14.00 DKK 8.00 DKK

Ryd

Lavet af økologisk GMO-fri majs

Du bruger disse komposterbare fryseposer, der hvor du normalt ville bruge en frysepose. Med disse komposterbare fryseposer er du garanteret en pose som er fremstillet af 100% naturligt materiale og som kan nedbryde i naturen og indgå i naturens kredsløb. Komposteringen er sikret med certificeringen OK Compost HOME, som er den strengeste miljøcertificering for emballage der er i Europa.

Fryseposerne er godkendt til fødevarekontakt og indeholder hverken phtalater, bisphenoler andre problematiske plastic-indholdsstoffer. Dette er din garanti for en plastikfri frysepose, som ikke forurener dine madvarer og vores natur.

Æskerne er udstyret med “brug poserne før” dato, så du kan holde øje med holdbarheden. For husk, komposterbare poser er skabt til nedbrydning under naturlige forhold – det er ikke plastic, der holder for evigt. Poserne har en holdbarhed på et år og vi anbefaler brug inden datoen på æsken.

Disse poser har en “bedst før” december 2019 – de kan dog sagtens holde længere.

Du kan også få komposterbare affaldsposer

Når du anvender produkter fra Maistic, er du garanteret produkter helt fri for mikroplast og andre materialer som er skadelige for dig og vores natur.

Yderligere information

Liter

1 liter – 40 stk, 2 liter – 30 stk, 4 liter – 20 stk, 8 liter – 12 stk