Kande – Fugl, mellem

Porcelæn med fuglemotiv

 

• Traditionelt håndværk

• Hånddekoreret

• Dansk design

• Bæredygtigt emballage

 

Pernille Westh

 

429.00 DKK

På lager

Beskrivelse

Hvidt porcelæn med sort fotokunst af Pernille Westh.

Kanden måler ca.13,5 cm og er ca. 12,2 cm i diameter. Kanden rummer ca. 0,57 liter – tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn.

Brug kanden til vand, mælk, saft, blomster, tørrede grene mm. Kanden pynter ethvert hjem med sit nordiske og minimalistiske udtryk.

Pernille skaber fotografisk kunst på porcelæn og bevarer samtidig de gamle traditioner. Porcelænet er hånddekoreret i Stoke-on-Trent i England, som er et gammelt pottemagerområde fyldt med gamle traditioner indenfor porcelæn.

Emballagen er i fokus. For også at inspirere andre til at have fokus på bæredygtigt emballage, så undgår de helt plastikemballage og det kan vi jo lide.

Kanden er forsynet med en hampsnor, der er lavet af kvinder i Bangladesh. Det er en gammel tradition at lave reb og snor på denne måde og produktionen af snoren er et Fair Trade projekt, som Pernille’s onkel Poul er med i. Onkel Poul er en af pionererne indenfor Fair Trade i Danmark. Snoren kan genbruges som evt gavebånd eller den kan komposteres.

På hampsnoren er et lille tag og det er et meget specielt tag – det indeholder et frø til grantræer, så det kan simpelthen plantes. Det kommer fra England og træerne findes også i Danmark. Verden har brug for flere træer og det lille tag er med til at skabe fokus på dette.

Papiret er cradle-to-cradle papir og det er trykt hos KLS PurePrint, der er verdens grønneste trykkeri og det ligger i Danmark. Papiret kan genbruges som gaveindpakning, genbruges sammen med andet papiraffald eller komposteres.

Hos Pernille Westh udvikler de hele tiden deres produkter og finder på ny spændende bæredygtigt emballage – og så planter de træer. I samarbejde med Pernille Westh, planter vi træer – ved køb af et eller flere af Pernille’s produkter planter vi et træ i samarbejde med onetreeplanted.org

 

Sagt af Pernille:

“Jeg skaber fotokunst på porcelæn for at bringe naturen ind i hjemmet på en kunstnerisk måde, så vi husker på naturen og beskytter den.

Min mission er at plante flere træer, at få renere have, samt at “reuse, reduce & recycle”. Dette arbejder jeg på hver dag og salget af mit porcelæn hjælper mig med at kunne arbejde videre på min mission.

Min inspiration er; ro, balance, Nordens farver, Nordens natur, minimalisme, ægthed, nærvær og tilstedeværelse”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...