Barbersæbe – håndlavet

 

Naturlig

Vegansk

Meget drøj

 

Omtænk

80.00 DKK

På lager

Beskrivelse

Fast håndlavet barbersæbe med skøn duft af rose og citrus. Barbersæben giver en tyk og blød skum, hvilket gør den meget velegnet som barbersæbe til ansigt og krop.

 

Fordele ved en fast sæbe

Med en fast sæbe – også kaldet en sæbebar – undgåes al engangs-plastikemballage. Herudover indeholder fast sæbe ingen parabener eller andre konserveringsmidler, grundet det lavere indhold af vand. Barbersæben indeholder 100% naturligt fremstillede ingredienser, dufte og farvestoffer. Sæben er fri for palmeolie, SLS (Sodium Laureth Sulfate) og er desuden vegansk.

 

Vejledning

  • Sæben gøres våd og skummes op
  • Skummet påføres huden, hvor barbering ønskes
  • Efter barbering vaskes sæben af
  • Efter barbering er det godt at påføre huden ekstra fugt for at undgå hudirritationer – vi anbefaler sød mandelolie som du kan bruge på hele kroppen.

 

Sørg for at sæben opbevares et tørt sted, hvor vandet kan løbe fra efter brug. Sæben skal tørre ud efter hver brug. En våd og fugtig sæbe, der ikke får lov at tørre ud, er et godt sted for bakterier at vokse. Tørrer sæben ud efter brug, vil bakterierne have svært ved at overleve på sæbens overfalde. Du kan med fordel opbevare sæben i en sæbepose i badet, hvor den fint tørrer efter brug.

Sæben indeholder ca. 75 ml sæbe og måler 5,7 i diameter og 3 cm høj. Sæben ligger godt i hånden, og har en skøn og frisk duft af citrus, rose og rosmarin.

Barbersæben indeholder plejende og nærende ingredienser.
Ingredienser (se forklaring nedenfor): Sodium Cocoate (kokosnøddeolie), Sodium Rapeseedate (rapsolie), Glycerin, Cocos Nucifera Oil (kokosolie), Brassica Campestris Seed Oil (rapskimolie), Aqua, Pelargonium Graveolens Oil (duft rosengranie), Citrus Limon Peel Oil (duft citronskal), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (duft rosmarin), Montmorillonite (lermineral), Limonene (duft citrus), Linalool (duft blomster), Geraniol (duft rose), Citral (duft citrus), Citronellol (duft citrus)

 

Kokosolie (Cocos Nucifera Oil): Økologisk jomfru kokosolie virker beskyttende, da den absorberes langsomt af huden. Bidrager med fasthed til sæberne, der nedsætter tørretiden markant og skaber desuden en blød og luftig skum med store bobler.

 

Rapskimolie (Brassica Campestris Seed Oil): Økologisk, koldpresset rapskimolie fra Bornholm. Virker plejende, og er generelt velegnet til alle hudtyper. Kimen er bevaret under presning, så næringstoffer og vitaminer bevares optimalt.

 

Citronolie (Citrus Limon Peel Oil): Æterisk, økologisk citronolie siges at virke styrkende på kredsløbet. Ved mindre sår kan den standse blødningen og afhjælper desuden fedtet hud.

 

Geraniumolie (Pelargonium Graveolens Oil): Æterisk, økologisk geraniumolie siges, at have antiseptiske egenskaber, hvilket gør den god mod sår og rifter. Den har en afbalancerende effekt på krop og sind.

 

Rosmarinolie (Rosmarinus Officinalis Leaf Oil): Æterisk, økologisk rosmarinolie siges, at have antiseptiske, antibakterielle og svampedræbende egenskaber.

 

Rød ler (Montmorillonie): Renser urene porer og farver sæben.

 

Der bliver også brugt lud i sæben, der er en blanding af vand og kaustisk soda. Det er luden og dens høje pH-værdi, der får olierne til at forsæbe. I forsæbningsprocessen omdannes luden og olierne til forsæbet kokosolie (Sodium Cocoate) og forsæbet rapskimolie (Sodium Rapeseedate). Der vil altid være nogle af olierne, der ikke forsæbes – de bidrager med fugt og pleje til huden. I forsæbningsprocessen dannes også glycerin, der virker blødgørende på huden. Den glycerin der er deklareret i indholdsdeklarationen og er derfor ikke tilsat, men er skabt i forsæbningsprocessen. Sæbens farve stammer fra det røde ler.

 

Undgå at få sæbe i øjnene – og skyld øjene med vand ved kontakt med sæben. Grundet de naturlige æteriske olier i sæben, anbefales sæben til brug på kroppen i f.eks. armhule og på ben. Sart hud, ved f.eks. intime områder kan godt være speciel sensitiv overfor dette, hvorfor sæben ikke anbefales til brug her.

Sæben er uden emballage og bliver indpakket i papir hos os, for at skåne den under forsendelsen.

Håndsæben er håndlavet i Danmark af en ung dansk kvinde. Der kan forekomme små forskelle på sæberne, da de er håndlavede. Sæberne kan have små “hvide prikker”, der er luftbobler fra produktionen.
Omtænk er et dansk brand som producerer produkter af høj kvalitet med omtanke for naturen og mennesker.

Du kunne også være interesseret i...