Bambus tandbørste

100% certificeret økologisk bambus

Den mest bæredygtige tandbørste på markedet

 

Brush with Bamboo

Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , ,

45.00 DKK

Ryd
Tilføj til ønskeliste

100% certificeret økologisk bambus-skaft.

Dette er den absolut mest bæredygtige bambus tandbørste der er på markedet, som vi har kunnet finde.

Skaftet er af 100% økologisk Moso bambus (pandaerne spiser ikke denne art) fra en bæredygtig og gennemsigtig produktion i Kina – det bliver skåret af dygtige håndværkere fra en lille bjerglandsby, hvor man har sat en ære i dygtigt håndværk af bambus igennem historien.

Bambus er 100% nedbrydeligt, naturligt antibakterielt og et af det mest bæredygtige ressourcer vi har til rådighed. Det er ikke en træart, men en græsart, som er enormt hurtigvoksende.

Efter endt brug kan du bruge skaftet som plantepind, grave det ned i haven eller putte det i din hjemmekompost.

De bløde børster er sammensat af 62% castor olie og 38% nylon – fremstillet i USA. Det er det seneste og mest avanceret biobaseret materiale til børster. Det er ikke perfekt, men et skridt i den rigtige retning og den bedste løsning der er på markedet på nuværende tidspunkt. Børsterne er ikke nedbrydelige, men kan genbruges – du kan bruge en tang til at fjerne dem og aflevere dem på genbrugsstationen.

Findes i 2 størrelser – voksen og barn

 

Når du vælger produkter lavet af bæredygtigt og økologisk bambus, er du garanteret et produkt fri for giftige materialer som er usunde for dig og vores natur.

 

Se videoen her og få historien bag Brush with Bamboo.

Yderligere information

Størrelse

Voksen, Barn

Du kunne også være interesseret i...