Tilbud

Ansigtsserum genopbyggende – Økologisk

Økologisk og vegansk ansigtsserum

Genopbyggende og plejende til en tør og/eller moden hud.

30 ml

 

‘ku.tis

245.00 DKK 145.00 DKK

På lager

Abrikoskerneolie**, kæmpenatlysolie, hybenkerneolie, argan olie**, sandeltræsolie og lavendelolie.

** Økologisk

 

Lækker økologisk ansigtsserum som er utrolig drøj i brug. De nærende olier plejer, genopbygger og fugter en tør, træt og/eller moden hud.

Du kan bruge denne lækre ansigtsserum istedet for en ansigtscreme/lotion. Den absorberes hurtigt af huden og efterlader huden gennemfugtet.

Påfør 3-5 dråber ansigtsserum i hænderne og masser blidt olien ind i det rene ansigt og hals. Du kan bruge den både morgen og aften.

Har du brug for en federe creme i de kolde vintermåneder, kan du bruge en ansigtscreme ovenpå ansigtsserummen.

 

Abrikoskerneolie

Er rig på E vitamin. omega 6 og 9. Olien er let, nærende og utrolig fugtighedsgivende, den optages hurtigt i huden og fedter ikke. Olien virker genopbyggende og kan derfor være effektiv ved eksem og irriteret hud.

Kæmpenatlysolie

Er et kendt, naturligt alternativ til behandling af acne problemer samt mange hudlidelser, som rosacea, eksem, dermatitis og psoriasis. Olien har et meget koncentreret indhold af fedtsyren GLA (gamma-lenoleic syre) som hjælper med at stimulere huden og med at opretholde reproduktion af nye celler.

Hybenkerneolie

Er let absorberende og er velegnet til pleje af fine linjer, rynker, ar og sensitiv hud, rosacea og rødme. Blandt sine mange hudvenlige egenskaber er hybenkerneolien særligt rig på A og C vitamin samt essentielle omega-6 fedtsyrer (linolsyre og alpha-linolensyre), der virker nærende, styrkende og opstrammende på huden.

Arganolie

Indeholder essentielle fedtsyrer som kroppen ikke selv kan producere og er rig på antioxidanter som E-vitamin. Olien har helende og fugtgivende egenskaber og kan hjælpe med at minimere ar, rynker og fine linjer.

Sandeltræsolie

Virker meget helende, genopbyggende og reducerende på rynker.

Lavendelolie

Er en meget alsidig olie, som har en meget beroligende og helende virkning. Olien virker meget plejende og fugtgivende når den tilføres huden.

 

Når du vælger hudplejeprodukter fra ‘Ku.tis, er du garanteret den højeste kvalitet af naturlige ingredienser og bæredygtig emballage og produktion.