Tilbud

Ansigtsmaske – blødgørende

Fugtgivende og beroligende

 

• Naturlig

• Vegansk

• Zero waste

 

‘Ku.tis

85.00 DKK 50.00 DKK

På lager

Kaolinler, kokosmælkspulver, fintmalet havre, rosenpulver, grapefrugt og rose olie – 30 gr.

Ansigtsmaske med havre, rose og ler renser nænsomt og blidt. Kokosmælkspulveret hjælper med at blødgøre huden og tilfører en masse fugt, rose olie beroliger huden og grapefrugtolien opløfter og frisker huden op. Den fintmalet havre eksfolierer huden blidt og nænsomt.

Ansigtsmasken er især velegnet til sensitiv hud.

Sådan gør du – kom en skefuld pulver i din håndflade. Bland et par dråber vand sammen med pulveret i håndfladen for at danne en grød. Fordel forsigtigt rensemasken i ansigtet og lad den sidde i 10  minutter for at opnå en dyberensning. Fugt hænderne og skrub blidt masken rundt i ansigtet og skyl herefter med lunkent vand. Bruges 1 gang i ugen.

Brug en toner eller lidt koldt vand til at lukke porerne og påfør herefter din yndlings serum – vi anbefaler denne økologiske balancerende ansigtsserum

Ansigtsmasken leveres i en glaskrukke med låg af metal, som du kan bruge igen, evt til hjemmelavede cremer eller til at holde styr på små ting.

 

Når du vælger hudplejeprodukter fra ‘Ku.tis, er du garanteret den højeste kvalitet af naturlige ingredienser og bæredygtig emballage og produktion.

Du kunne også være interesseret i...