Tilbud

Alt-mulig-svamp

100% naturlig og fri for mikroplast

 

Maistic

20.00 DKK 16.00 DKK

På lager

100% naturlig cellulose af træfibre.

Svampen er perfekt til fnugfri aftørring af sarte flader som spejle, vinduer mm – svampen kan nemt vrides op, så den ikke efterlader striber. Den er så blød, at den også er velegnet som vaskeklud til barnenumser og endda som make-up fjerner, klip den da i mindre stykker. Brug svampen istedet for den velkendte engangs-vaskeklud, som indeholder mikroplast som uundgåeligt løber ud i afløbet og videre ud i havet, hvor det ender i havdyrene.

Gør altid svampen våd før brug.

Måler 16 x 11 cm

Svampen kan vaskes på 60 grader og kan bruges igen og igen tørres fritliggende.

Microfiberklude der er lavet af 100% polyester, vil slides af i små stykker ved vask og brug. Når microfiberklude kaldes miljøvenlige, er det udelukkende fordi, at man i nogle situationer ikke behøver sæbe til rengøringen.

Der findes endnu ingen mærkningsordninger, du kan gå efter for at undgå plastik og plastforurening fra rengøringsartikler. Eksempelvis er plastik tilladt i Svanemærkede rengøringsartikler. Oftest er det polyester, der findes i de svanemærkede varer. Polyester kan ikke nedbryde. Polyesterfibre slides af ved brug og ved vask og ender derfor i afløbet og videre ud i havet.

 

Når du anvender produkter fra Maistic, er du garanteret produkter helt fri for mikroplast og andre materialer som er skadelige for dig og vores natur.

Du kunne også være interesseret i...