Tilbud

Alt-mulig-klude

100% naturlig og fri for mikroplast

5 stk.

 

Maistic

16.00 DKK 12.00 DKK

På lager

100% naturlig træbaseret viscose

Alt-mulig-klude er et bæredygtigt alternativ til de traditionelle klude i lyserøde, gule mm. som i mange år har været danskernes favorit klud – den indeholder desværre op til 50% polyester som ikke er nedbrydeligt og som bliver skyllet ud i vores natur. Når mikroplasten er havnet i vores natur, forsvinder den aldrig – den vil altid være her, i vores have, vores drikkevand og i os.

Kluden kan bruges til det samme som du brugte den gamle lyserøde, gule eller lyseblå klud til. Alt-mulig-kluden består af træbaseret viscose, som har en let skrubbende effekt, og er som navnet antyder, velegnet til al den daglige rengøring.

Microfiberklude der er lavet af 100% polyester, vil slides af i små stykker ved vask og brug. Når microfiberklude kaldes miljøvenlige, er det udelukkende fordi, at man i nogle situationer ikke behøver sæbe til rengøringen.

Der findes endnu ingen mærkningsordninger, du kan gå efter for at undgå plastik og plastforurening fra rengøringsartikler. Eksempelvis er plastik tilladt i Svanemærkede rengøringsartikler. Oftest er det polyester, der findes i de svanemærkede varer. Polyester kan ikke nedbryde. Polyesterfibre slides af ved brug og ved vask og ender derfor i afløbet og videre ud i havet.

 

Når du anvender produkter fra Maistic, er du garanteret produkter helt fri for mikroplast og andre materialer som er skadelige for dig og vores natur.