Viser alle 4 produkter

Matte BlackMatte Black
Cream BeigeCream Beige
Dark GreyDark Grey
+2
179,00 DKK
Matte BlackMatte Black
Dark GreyDark Grey
Tropical GreenTropical Green
199,00 DKK
Black MarbleBlack Marble
CarraraCarrara
LushLush
+4
249,00 DKK
Black MarbleBlack Marble
CarraraCarrara
LushLush
+2
299,00 DKK

Stilfulde og holdbare termokopper

Bæredygtige og miljøvenlige termokopper som kan holde dine drikke varme på farten er altså virkelig smart. Nu kan du nemt tage din varme kaffe eller te med hjemmefra og nyde på farten, du kan også medbringe termokoppen til din lokale kaffebar - de opfylder gerne din medbragte kop med din ynglingsdrik. Din kaffe forbliver varmere længere og du undgår at bruge engangskopperne som ofte er fyldt med plastik og ikke kan genanvendes. Så når du investerer i en bæredygtig og miljøvenlig termokop og bruger den, er du med til at reducere affald.

CUP2GO fra danske AYA&IDA

Termokopperne fra danske AYAIDA er designet i et enkelt og stilfuldt nordisk look, i farver som passer til deres populære drikkeflasker. De fåes i to størrelser - 380 ml og 500 ml. De vejer ikke meget og er nemme at have med på farten uanset om du bringer kaffen med hjemmefra eller køber den hos kaffebaren. De fleste kaffebarer opfylder gladeligt i din medbragte termokop. De holder tætte og du skal ikke bekymre dig hvis den vælter eller er med i tasken på farten - er låget lukket korrekt forbliver dine dyrebare dråber i termokoppen. 

AYA&IDA CUP2GO

er fremstillet i samme gode kvalitet som deres drikkerflasker, fødevaregodkendt rustfrit stål 18/8 med dobbeltvæggede sider beklædt med kobber, som holder på varmen og som sikrer at termokoppen ikke bliver varm at holde på. Låget er super praktisk og kan nemt åbnes og lukkes med en enkelt hånd. AYA&IDA støtter verdens børn - i samarbejde med UNICEF donerer de 100 liter rent for hvert solgte produkt til børn i nød verden over.

24Bottles termokopper - unikt design

Termokopperne fra italienske 24Bottles kommer i et stilfuldt og unikt design, ligesom deres populære drikkeflasker. De findes i to størrelser 350 ml og 600 ml og kommer i mange skønne mønstre og farver. De vejer ikke meget og er nemme og praktiske at have med på farten, de er alle leak-proof og holder tæt hvis de er lukket korrekt. De holder dine drikke varme i 6 timer og kolde i 24 timer og låget har en smart åbne og lukke funktion og kan også bruges til sugerør. 24Bottles termokopper er udover deres unikke design og holdbare kvalitet også et meget bæredygtigt valg. 24Bottles planter træer i deres "oxygen" skove for at udligne deres CO2 udslip ved produktion og transport af deres drikkeflasker og termokopper.