Viser alle 6 produkter

179,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
129,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
79,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
99,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
149,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
149,00 DKK
  • Ryd
Flere farver

Stasher Bag – den multi-anvendelige pose

Stasher Bag kan bruges til alt ligefra opbevaring og tilberedning af mad til opbevaring af diverse ting som mobiltelefon, perler, ledninger, små nips mm. Brug den der hvor du ville have brugt en pose af plastik. Opbevaringsposerne er klare så du nemt har et overblik over indholdet – de er super praktiske og fylder ikke meget i køleskabet, skuffen, tasken eller hvor du ønsker at opbevare dem. Stasher bags tåler fryser, ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Hvad er de lavet af

Stasher bag er lavet af 100% ren platin silikone, som er en endnu højere standard end fødevaregodkendt silikone. Platin silikone er yderst slidstærkt og holder sin bløde form og smidige konsistens indenfor temperaturområderne -60°C til +230°C. Silikone er lavet af sand (silicium) og carbon (et grundstof), og indeholder ingen opløsnings- eller blødgørende midler. Vær opmærksom på at silikone-poserne kan tage farve af stærkt farvende fødevarer som karry, gulerod og tomat. Silikoneposerne er helt fri for BPA og opløsningsmidler og er forsvarligt produceret i Kina. Stasher Bags findes 4 forskellige størrelser, så de kan dække ethvert behov for småt opbevaring.

Rengøring af Stasher bag

Stasher Bags tåler opvaskemaskine og stilles blot nedad i tallerken-rækken. Du kan også sagtens vaske den op i hånden med en mild opvaskesæbe og opvaskebørste.