Viser alle 4 produkter

Rose GoldRose Gold
SølvSølv
SortSort
75,00 DKK95,00 DKK
Rose GoldRose Gold
SølvSølv
SortSort
70,00 DKK90,00 DKK
Rose GoldRose Gold
SølvSølv
80,00 DKK99,00 DKK

Genanvendelige sugerør i stål og bambus

Her finder du et godt udvalg af genanvendelige sugerør i bambus og stål i forskellige former og farver.

Sugerør i rustfrit stål

Vores sugerør fra AYA&IDA er fremstillet i fødevaregodkendt rustfrit stål 18/8, og du kan dermed sige farvel til engangssugerør, og det store plastikforbrug det medfører. De er fuldstændige genanvendelige, super holdbare og de kan, hvis behandlet ordenligt, holde hele livet.

Bambussugerør fra Bali

Disse sugerør af bambus er af den fineste kvalitet og er håndlavet af Wayan og hendes mand Gitok på Bali i Indonesien. Bambussen bliver høstet i samarbejde med lokale bønder i bjergene på det nordlige Bali – her bliver ikke brugt pesticider eller kemikalier. BALIBOO garanterer en fair produktion hele vejen igennem. Bambus er 100% nedbrydeligt, naturligt antibakterielt og et af de mest bæredygtige ressourcer vi har til rådighed. Det er ikke en træart, men en græsart, som er enormt hurtigvoksende.

Rengøring af sugerørene

Sugerørene er utroligt nemme at rengøre, og kan sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen. I hver pakke medfølger der en nylonbørste til nem indvendig rengøring hvis nødvendigt. Bambussugerør er det mest bæredygtige alternativ til engangssugerør af plastik.