Viser alle 23 produkter

109,00 DKK
79,00 DKK89,00 DKK
69,00 DKK
95,00 DKK149,00 DKK
79,00 DKK
59,00 DKK
49,00 DKK
20,00 DKK55,00 DKK
Nedsat
19,00 DKK49,00 DKK
Nedsat
355,00 DKK389,00 DKK

Bæredygtige køkkenredskaber i rustfrit stål og træ

Vi har et lækkert udvalg af forskellige redskaber i rustfrit stål som alle er meget holdbare og nærmest ikke er til at slide op. De tåler alle at blive brugt flittigt, der er fremstillet i første klasses fødevaregodkendt rustfrit stål og alle produkter kan tåle at komme i opvaskemaskinen.

Stilfuld kompostspand i stål

Nu kan du sortere dit grønne køkkenaffald med stil med vores holdbare kompostspand i rustfrit stål fra danske Pulito. Den kommer med 2 stk filtre med aktivt kul i låget, som afhjælper dårlig lugt og fluer. Du fylder den op med grønt køkkenaffald og tømmer den i kompostbunken i haven når den er fuld – den står ikke og lugter og komposteringen går ikke igang i spanden. Har du ikke en have kan du bruge de grønne kommunale bioposer og tømme det i bioaffaldet.

Stilfulde og bæredygtige køkkenredskaber i rustfrit stål

Her finder du et lækkert udvalg af miljøvenlige, bæredygtige og genanvendelige køkkenartikler som bruges dagligt i køkkenet. Du finder en stilfuld citruspresser, genanvendelig isterningbakke, ispindeforme så du selv kan lave dine lækre is og meget mere.

Lækre og bæredygtige køkkenredskaber af træ

Redskaber af træ i køkkenet giver et naturligt look i dit køkken og du er sikker på at undgå skidt kemi. Det er altid en god ide at smøre dine dit køkkengrej i træ ind i olie med jævne mellemrum, for at mætte træet så holdbarheden forlænges. Vask altid dine redskaber af træ op i hånden, det kan ikke tåle opvaskemaskine – holdbarheden forringes kraftigt. Alle vores produkter af træ er FSC certificeret eller stammer fra bæredygtige skove med omtanke for miljø og mennesker.