Viser alle 19 produkter

179,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
199,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
249,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
299,00 DKK
  • Ryd
Flere farver
179,00 DKK300,00 DKK
  • Ryd
35,00 DKK45,00 DKK
  • Ryd
Flere varianter
59,00 DKK
  • Ryd
Flere varianter
429,00 DKK579,00 DKK
  • Ryd

Genanvendelige kaffefiltre i økologisk bomuld

Der er mange af os som drikker kaffe hverdag og en del brygger kaffen i en kaffemaskine eller bruger en “pour over” til at brygge kaffen. Uanset hvilken måde der brygges på, skal der bruges et kaffefilter – her er det oplagt at bruge et filter af bomuld som kan bruges igen og igen, det skylles blot op efter brug og hænges til tørre, herefter er det klart til at blive brugt igen. Ca. 1 gang om måneden anbefales det at koge filteret i 10 minutter for at fjerne rester af kaffeolie. Det genanvendelig kaffefilter har en levetid på ca. 1 år, herefter kan det kommes i kompostbunken i haven eller sorteres til bioaffald.

Kaffefilter i rustfrit stål

Et kaffefilter i stål kan bruges igen og igen. Brygger du din kaffe med bryggemetoden “slow brew”, så er dette kaffefilter lige øget for dig. Det skylles blot efter brug og kan også sagtens kommes i opvaskemaskinen. Når du brygger kaffen “slow” med “pour over”, får du en helt anden smagsoplevelse af kaffen. Kaffen får lov at trække langsomt og man får derfor mere smag og mere kvalitet ud af kaffebønnerne.

Slow brew er en bryggemetode som foregår langsomt, som navnet også indikerer – metoden er perfekt til de dage hvor det godt må gå lidt langsomt og kaffen skal smage ekstra godt. Det kræver ikke det store udstyr at brygge en kop kaffe med slow brew. Alt hvad du skal bruge er en kop, kaffefilter i stål og en god kaffe, da kvaliteten kan smages.

Vidste du at du kan bruge kaffegrumsen til at lave lækre bodyscrubs? Du blander blot kaffegrumsen med lidt olie og skrubber kroppen blidt inden badet. Kaffe har et naturligt højt indhold af antioxidanter og fjerner blidt og effektiv døde hudceller – mild eksfoliering sætter gang i blodgennemstrømningen og fremmer cellefornyelsen og huden efterlades blød og velplejet. 

Lækker økologisk og Fairtrade kaffe

Vi forhandler formalet økologisk Fairtrade kaffe fra Percol. Den lækre smagfulde kaffe fåes i flere forskellige varianter og kommer i en komposterbart emballage som kan kommes i kompostbunken efter endt brug eller den kan sorteres til bioaffald. Du kan læse meget mere om Percol´s kaffe lige her

Fairtrade chokolade fra Seed and Beans

Lækker håndlavet økologisk Fairtrade chokolade fra Seed and Beans, de fåes i mange forskellige smagsvarianter. De er alle lavet i hånden med omtanke for miljø og mennesker – Fairtrade organisationen sikrer bønderne ordentlige arbejdsforhold. emballagen er komposterbart og kan kommes i kompostbunken eller sorteres til bioaffald, da det vil forgå naturligt.

Tefilter i økologisk bomuld

Er du til te og nyder du at lave din egen te af tørrede urter og blomster, har vi genanvendelige tefiltre i økologisk bomuld som kan bruges igen og igen. Det giver så meget mening at genbruge sit tefilter i stedet for at bruge det en gang og herefter smide det ud. Når du har brugt tefilteret i bomuld, skyller du det blot og hænger det til tørre, herefter er det klart til brug igen.