Viser alle 12 produkter

Rose GoldRose Gold
SølvSølv
SortSort
75,00 DKK95,00 DKK
Rose GoldRose Gold
SølvSølv
SortSort
70,00 DKK90,00 DKK
Rose GoldRose Gold
SølvSølv
80,00 DKK99,00 DKK
355,00 DKK389,00 DKK

Bæredygtig fødselsdag

  Her finder du en masse bæredygtige og miljøvenlige alternativer til fejring af fødselsdagen, så du kan undgå at bruge for eksempel engangskopper, engangssugerør, balloner af naturgummi og fødselsdagslys af stearin.  
  1. Skift engangskopperne ud med kopper i stål, som kan bruges igen og igen. De vaskes nemt op i hånden eller i opvaskemaskinen efter brug.
  2. Skift engangssugerør ud med mere miljøvenlige sugerør i stål eller bambus - de kan bruges mange gange og kan nemt gå i opvaskemaskinen eller vaske op i hånden med en renser til sugerør
  3. Brug vores naturlige fødselsdagslys som er håndlavet af rapsvoks, så kan du undgå at bruge de velkendte lys af stearin og paraffin.
  4. Lad dine egne sunde is i vores ispindeforme i stål, som kan bruges igen og igen. Du kan nemt blende lidt vandmelon og lave friske og nemme sodavandsis.
  5. Lav store isterninger med vores isterningbakke i stål, så slipper du for at lave isterninger i plastikposer. Du kan også pynte isterninger med små blomster, mint eller andet som kan pifte dem lidt op.
  6. Skift de traditionelle balloner ud med miljøvenlige balloner som er fremstillet af naturgummi.