Viser alle 12 produkter

199,00 DKK

Naturlig tandpleje

Her finder du en masse naturlige og miljøvenlige alternativer til din daglige tandpleje rutine. Tandpasta tabletter er virkelig et smart naturligt alternativ til konventionel tandpasta i plastiktube. Tandpasta tabletterne er lavet af naturlige og veganske ingredienser, man tager en tablet og tygger den, herefter børster man som normalt og det vil nu skumme som vi kender det fra almindelig tandpasta. Mundskyl tabletter er også et smart naturligt alternativ til de mundskyl som vi kender som er fyldt med vand og en masse ingredienser vi ikke kan udtale. En tablet opløses i 20 ml vand og herefter skylles munden som vanligt. Skrab din tunge fri for affaldsstoffer hver morgen med vores tungeskraber i kobber eller vores tungebørste af bambus og plantebaserede børster. Vores tandtråd er lavet af majsstivelse og Ahimsa silke, så du helt kan undgå plastik. De kommer begge i en lille glasflakon som kan genopfylder med vores refiller. Udskift den farverige tandbørste i plastik til en mere bæredygtig en af slagsen i bambus med plantebaserede børster. Bambus er en græsart og kan vokse over 1 meter om dagen, det er en af vores mest bæredygtige ressourcer vi har til rådighed.

Hvorfor vælge en tandbørste i bambus

De fleste af os udskifter vores tandbørster hver 3. måned og det bliver til 16 tandbørster om året for en familie på 4. Det er de små ændringer i hverdagen som kan gøre en stor forskel og tænk hvis alle udskiftede deres tandbørste af plastik til en bambustandbørste. Det er et af de nemmeste steder at starte hvis man ønsker at leve mere bæredygtigt, det er ikke den store omvæltning at udskifte tandbørsten til en mere miljøvenlig en af slagsen. Vores bambustandbørste er plantebaseret – skaftet er lavet af bambus som kan kommes i komposten, graves ned i jorden eller bruges som plantepind. Børstehårene er fremstillet af ricinusolie, som er en mineral-olie fri bio-nylon – de kan ikke komposteres og skal kommes i restaffaldet. 

Tandtråd helt uden plastik

De fleste af os bruger tandtråd jævnligt og spørger vi vores tandlæge ville de helt klart sige, at vi skal bruge det hver dag. Tandtråd som købes i supermarkederne er lavet af plastik og hver gang vi bruger dem ender der altså mikroplast i vores mund, det er da ikke særlig lækkert at tænke på. Vi har tandtråd som er fremstillet af fermenteret plantestivelse fra majs og Ahimsa silke (silken fremstilles af puppen efter sommerfuglen har forladt den, så denne form for silke er cruelty free). De er begge komposterbare og helt fri for plastik, så du skal ikke bekymre dig om mikroplast i munden. Uanset hinken du vælger komme de en lille flakon af glas som du nemt kan genopfylde med en refill når tandtråden er brugt op.

Tandpastatabletter

Der er mange fordele ved at bruge tandpastatabletter – man undgår overdosering, de er nemme at have med på rejsen og fylder ikke meget i toilettasken, Er man vant til at bruge de traditionelle tandpastaer der er på markedet, så skal man lige vænne sig til konsistensen og smagen. De er meget nemme at bruge – man tager 1 tablet og tygger den, herefter børster man tænderne som vanligt. Vores tandpastatabletter fåes både med og uden fluor, de leveres i en æske af pap.

Mundskyl tabletter

Vi har naturlig mundskyl i tabletform, så du kan undgå overdosering og vi sparer planeten for at fragte vand rundt om i verdenen. De er fremstillet af naturlige ingredienser og hjælper med at opretholde en sund mundhygiejne og hindrer dårlig ånde. Du tager en tablet og opløser i 20 ml vand og gurgler i 30 sekunder og spyt ud. Du kan bruge mundskyl tabletterne både morgen og aften – det er godt at bruge jævnligt, da mundskyl kommer rundt i hele munden også der hvor tandbørsten ikke kan nå.

Tungeskraber og tungebørste

Om natten udskiller vi en masse affaldsstoffer og de sætter sig på tungen, derfor har vi ofte en hvid belægning på tungen om morgenen når vi vågner. Derfor er det meget hensigtsmæssigt at bruge en tungeskraber eller tungebørste hver morgen, før du spiser, drikker eller børster tænder.

Tyggegummi helt fri for plastik

Har du brug for en frisk mund i løbet af dagen, så kan vi virkelig anbefale vores plastikfrie tyggegummi som er fremstillet af naturlige og plantebaserede ingredienser som ovenikøbet er komposterbare, vi anbefaler dog altid at komme tyggegummiet i bioaffaldet efter brug og ikke i naturen – men skulle det ske, forgår tyggegummiet dog hurtigt. Du kan vælge imellem flere forskellige smage og mon ikke du kan finde en som du kan lide.