Nedsat
Nedsat
Flere størrelser
Flere varianter
Flere størrelser
Nedsat
Flere størrelser
Nedsat

Vi har et godt udvalg af miljøvenlige og naturlige produkter til at komme igennem menstruationen. Vi er alle forskellige og hvad der virker for nogen virker ikke for andre og det respekterer vi selvfølgelig. Derfor har vi valgt at have flere forskellige miljøvenlige alternativer som hygiejnebind af bambusfibre, genanvendelige stofbind og menstruationskopper.

Hygiejnebind af bambus

Miljøvenlige og bæredygtige hygiejnebind som er fremstillet af bambus, bomuld og GMO-fri majsfibre. De er super bløde og behagelig mod kroppen. Da de udelukkende er fremstillet af plantebaserede materialer lader de huden ånde, så kløe og irritationer mindskes markant. De findes i fire forskellige varianter; trusseindlæg, mini, normal og plus. Så du kan helt sikkert finde en variant der passer til dit behov.

Genanvendelige bind i økologisk bomuld

Disse genanvendelige stofbind fra GladRags er fremstillet af økologisk ubleget bomuld og intet andet. De er helt fri for plastik, lim, PUL og optisk hvidt som kan forekomme i ligende produkter. De er derfor super bløde og lader huden ånde. 

Menstruationskop

Vi tilbyder to slags menstruationskopper:

Ruby Cup er fremstillet i højkvalitets medicinsk silikone, den er meget spændstig og åbner sig nemt efter indsættelse, den er samtidig blød og fleksibel og kan ikke mærkes når den sidder rigtigt. Generer den efter indsættelse, tages den blot ud igen og indsættes igen. Koppen fra Ruby Cup kan sidde i op til 12 timer, alt efter hvor meget du bløder. Koppen har en levetid på ca. 10 år. Den rengøres med vand efter hver tømning, når du er færdig med din menstruation anbefaler vi, at den skoldes og koges i et par minutter for at fjerne alle former for bakterier.

Fair Squared er fremstillet af 100% ren naturgummi fra en certificeret Fair Rubber plantage på Sri Lanka. Da menstruationskoppen er fremstillet af plantebaseret materiale har den en holdbarhed på ca. 2 år og kan komposteres eller sorteres til bioaffald efter endt brug. Koppen er smidig og fleksibel og kan ikke mærkes hvis den er indsat korrekt – generer den, tages den blot ud og indsættes igen, det kan kræve lidt øvelse i starten. Vi anbefaler, at koppen skylles med rent vand efter hver tømning, det er ikke nødvendigt at tørre den før den indsættes igen. Efter endt menstruation kan kopper skoldes, for at sikre at den er fri for bakterier. Vær opmærksom på allergener ved brug af menstruationskop i naturgummi.

Uanset hvilken menstruationskop du vælger, er der en række fordele som er værd at nævne:

  • Miljøvenligt
  • Genanvendeligt
  • Ingen udtørring af slimhinden
  • Økonomisk
  • Hygiejnisk